Prachtig gebaar: Turkse club Alanyaspor gaat 2,5 jaar lang salaris uitkeren aan de vrouw en kinderen van de omgekomen Josef Sural


ailesi
De Tsjechische voetballer Josef Sural(28) is een aantal dagen  geleden om het leven gekomen door een verkeersongeval in Turkije.

De aanvaller zat samen met een aantal teamgenoten in een gehuurd busje dat de spelers naar huis vervoerde na de uitwedstrijd tegen Kayserispor (1-1). Het busje crashte op ongeveer 5 kilometer van Antalya. Sural en de zes andere inzittende spelers belandden in het ziekenhuis. Daar overleed Sural.
 
Voorzitter Hasan Cavusoglu vertelde aan het Turkse persbureau Anadolu dat de chauffeur van het busje in slaap was gevallen achter het stuur. Een tweede chauffeur lag op dat moment ook te slapen.
 
De politie heeft de bestuurder in hechtenis genomen en doet onderzoek naar het ongeval.
 
Vandaag maakte de Turkse club Alanyaspor bekend dat het contract van 2,5 jaar niet wordt ontbonden na de dood van Josef Sural. De vrouw van Sural krijgt 2,5 jaar salaris van de Turkse club Alanyaspor. Een prachtig gebaar!
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (9) 


+: 1105
-: 10
R: 2793
Level 5
+1

Helal olsun. Insanlik daha hepten olmemis


+: 581
-: 0
R: 2169
Level 5
+2

Hoe kan je nou in slaapvallen tijden je werk. Waar je mensen vervoert.

Ongelofelijk...

Wel een mooi gebaar van Alanyaspor dat ze zijn salaris door betalen. Ben wel benieuwd wie aansprakelijk gesteld gaat worden.+: 3219
-: 0
R: 5125
Level 5
+1

Gelukkig speelde hij bij Alanyaspor en niet bij Kayseri of Trabzon. Daar zouden ze nog schadevergoedin g vragen aan zijn vrouw.


+: 8
-: 0
R: 85
Level 2

Mooi gebaar.. Helal olsun!

:tr:


+: 4013
-: 0
R: 8571
Level 5

Tja... Dat geld maakt het niet goed. Alleen is het wel een mooi gebaar van Alanya... Nogmaals, sterkte aan de familie...


+: 2525
-: 10
R: 7694
Level 5

Mooi gebaar van Alanya

Allah sabir versin+: 22
-: 0
R: 80
Level 2
+1

:trab: is wel de laatste club die schade vergoeding gaat vragen aan de vrouw iamreal dat jij er zo over denkt beschrijft jou karakter.


+: 4897
-: 0
R: 9316
Level 5

Helal be. Dit is ook weer echt Turkisch. :yip:


+: 25
-: 0
R: 147
Level 3
+1
T32

Goed dat ze dit doen! Maar hoe de f*ck val je in slaap am*¡na k*yim sizin.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen