Trainer Mustafa Denizli kan zevende nederlaag niet aan en ....


denizli
Het gaat slecht met Kasimpasa.
Zeer slecht. De Turkse club die in de winterstop nog kansen had om dit seizoen kampioen te worden, maakt na het vertrek van Diagne en Eduok een vrije val mee en wat voor één. Ze hebben hun laatste zes wedstrijden in de Turkse competitie verloren en ze staan op dit moment 1-2 achter tegen Trabzonspor. Dat werd een beetje te veel voor trainer Mustafa Denizli. De Turkse trainer werd tijdens rust naar het ziekenhuis gebracht omdat hij onwel werd. Zijn bloeddruk zou zijn gedaald en ligt nu ter observatie in het ziekenhuis. Hulptrainer Sarp Yiğit neemt op dit moment zijn taken over.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

D I A G N E !!!

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen