Officieel: Göztepe ontslaat trainer Kemal Özdeş


goztepe
Göztepe heeft via de officiële kanalen bekendgemaakt dat ze afscheid hebben genomen van trainer Kemal Özdeş.
“Wij hebben een diepgaand gesprek gehad met trainer Kemal Özdeş. Helaas hoort dit ook bij het voetbal. Wij hebben gisteren afscheid genomen van trainer Kemal Özdeş. Wij bedanken hem voor al zijn inspanningen. Ik denk dat hij op een dag weer de trainer van Göztepe gaat worden.”
 
Göztepe staat na 23 speelweken met 25 punten op de 14de plaats.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 1779
-: 0
R: 3969
Level 5

Is dit niet de tweede trainer die zij ontslaan dit seizoen? Het was sowieso al dom, om Tuna te ontslaan.


+: 62
-: 0
R: 309
Level 3

Kemal özdeş vind ik echt wel goede coach, kasimpasa moet gewoon mustafa denizli ontslaan en kemal özdeş weer nemen, deze denizli heeft gewoon een puinhoop van gemaakt bij kasimpasa, en nu staan ze slechts 10de, ze moesten gewoon verder gaan met özdeş, dan was het niet slecht gegaan met kasimpasa.deniz li heeft ze gewoon naar de afgrond geholpen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen