Yeni Malatyaspor wint van Göztepe en hijgt Basaksehir in de nek


erolbulut
Race om het kampioenschap in Turkije is dit seizoen helemaal veranderd.
In de top vier van de Süper Lig zien wij nergens de drie grootste clubs uit Turkije. De lijst wordt aangevoerd door Basaksehir (1), Yeni Malatyaspor (2), Trabzonspor (3) en Kasimpasa (4). Galatasaray en Besiktas staan vijfde/zesde terwijl Fenerbahçe dit seizoen op de zeventiende plaats te bewonderen is en vecht om uit de degradatiezone te komen. De grootste verrassing van dit seizoen zijn Yeni Malatyaspor en Kasimpasa. Yeni Malatyaspor heeft vanmiddag gewonnen van Göztepe en staat nu op de tweede plaats met 3 punten verwijderd van koploper Basaksehir. 
 
EVKUR YENİ MALATYASPOR: 3 - GÖZTEPE: 2
 
Stadion: Yeni Malatya Stadı
 
 
EVKUR  YENİ  MALATYASPOR: Farnolle, Issam, Mina, Murat Akça, Erkan Kaş, Donald, Robin, Ahmet, Aleksic, Michael, Ömer Şişmanoğlu
Trainer: Erol Bulut
 
GÖZTEPE: Beto, Alparslan, Titi, Reis, Berkan, Borges, Poko, Castro, Yasin, Halil, Jerome
Trainer: Kemal Özdeş
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen