Kasimpasa versterkt zich met talent Azad Toptik en Tobias Heintz


kasimpasalogo3
Kasimpasa blijft verrassende aankopen doen.
De Turkse club meldt dat ze 20-jarige Noorse Tobias Heintz van Sarpsborg en 19-jarige Azad Toptik van Stuttgart hebben overgenomen. 
 
Tobias Heintz heeft een 3,5 jarig contract getekend en Azad Toptik een 2,5 jarig contract.
 
Kasimpasa staat met 29 punten op de vierde plaats in de Turkse competitie. 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 10
-: 0
R: 112
Level 3

Yarabbim biri 20 otekide 19 vaybe we moeten leren scouten ik zou zeggen laten we bij hun beetje chieten


+: 8926
-: 0
R: 13358
Level 6

Ben benieuwd wat ze hebben betaald voor Azad Toptik. In de zomer hadden wij een officieel bod van 150 duizend euro plus bonussen neergelegd, Stuttgart had dat afgewezen. Maar grote kans dat over 1 of 2 jaar de topclubs deze speler willen halen en Kasimpasa miljoenen vraagt.+: 3748
-: 0
R: 3281
Level 5
+1

Als één van de topclubs hem zou halen krijg je direct die irritante fans die beginnen over "vizyon" en boegeroep voor de speler na een slecht potje. Gevolg: bestuur/coach die ontslag neemt en speler die met verlies wordt verkocht.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen