Turksvoetbal Elftal van de Eerste Seizoenshelft


adiige
De eerste seizoenshelft in de Super Lig zit erop en dus is het weer hoog tijd om het beste elftal van de eerste competitiehelft samen te stellen! 

Systeem 4-1-4-1
Beste elf van de Super Lig(Eerste seizoenshelft)
Doelman: Mert Gunok(Basaksehir) 
 
Verdedigers: Novak(Trabzonspor), Eupreanu(Basaksehir), Ozan Kabak(Galatasaray), Douglas(Antalyaspor)
 
Middenveld: Sosa(Trabzonspor)
 
Vleugelaanvallers en middenvelders: Trezeguet(Kasimpasa), Robinho(Sivasspor), Abdulkadir(Trabzonspor), Visca(Basaksehir)
 
Spits: Diagne(Kasimpasa)
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (28) 


+: 1918
-: 0
R: 6417
Level 5

Huh? Geen Necip?


+: 8901
-: 0
R: 13309
Level 6

Goud:
Mert Günok
Joao Pereira - Sadik Ciftpinar - Alexandre Epureanu - Filip Novak
Jose Sosa - Irfan Can Kahveci
Edin Visca - Guilherme - Trezeguet
Mbaye Diagne

Trainer: Er-ol Bulut

Zilver:
Okan Kocuk
Douglas - Manuel Da Costa - Domagoj Vida - Umut Meras
David Pavelka - Ogenyi Onazi
Abdülkadir Ömür - Robinho - Emre Kilinc
Hugo Rodallega

Trainer: Bülent Korkmaz+: 3722
-: 0
R: 3265
Level 5
+1

Als onze naam Verrewegispor was had je 3/4 namen die je ontdekt hebt erin gezet omdat we gedeelte 2e staan. Wees eerlijk.


+: 8901
-: 0
R: 13309
Level 6

Ik vind geen enkele speler bij GS uitblinken. Bij ons haalt alleen Vida een hoog niveau. Ik heb zelfs meer spelers van Sivas dan BJK, terwijl wij boven hun staan. Maar als het jou zo dwars zit, kan ik Vida verwijderen, geen probleem.
:lol:


+: 3722
-: 0
R: 3265
Level 5
+1

Ik betwijfel niet of je keuzes fair zijn. Probleem is dat je bij ons een uitblinker zoekt. Met een andere naam had je zonder veel na te denken 2/3 spelers die je wel leukt vindt voor de representatie erin gegooid.

En voor je eigen team... Je kijkt al jullie wedstrijden, dan ga je mensen die het niet verdienen ook niet toevoegen. Meer dan normaal.


+: 8901
-: 0
R: 13309
Level 6

Ik kijk ook alle wedstrijden van Trabzonspor en Galatasaray? En af en toe pak ik een wedstrijdje van andere clubs mee als ik niks te doen heb. Welke speler van GS doet het individueel beter dan de namen die ik heb opgenoemd? Quaresma is de assistleider van de competitie op dit moment, maar ik heb hem er niet in zitten.

Van een speler bij de topclubs verwacht je gewoon wat meer, wat heel logisch is. Dus dan ga je zoeken naar een uitblinker. Emre Kilinc, Trezeguet, Guilherme, deze spelers blinken uit bij hun clubs. Onyekuru, Ndiaye, Belhanda, enz. niet. Feghouli heeft zoals je zelf al zegt te weinig gespeeld, anders zou hij er met zijn huidige vorm zeker in hebben gezeten. Maar welke speler(s) van GS had jij er dan in gezet en wie zou je eruit halen? Ik ben benieuwd.+: 7299
-: 10
R: 13277
Level 6

Belhanda zeker wel. Zeer belangrijk. Moet er zeker in.


+: 8901
-: 0
R: 13309
Level 6

Messi, in wiens plaats? En op basis waarvan? Hij heeft 7 wedstrijden gemist.


+: 7299
-: 10
R: 13277
Level 6

Als je kijkt naar het gemiddelde dan wel. Het sws lastig om zoiets te beoordelen aangezien niemand van ons elke speler volgt..


+: 3722
-: 0
R: 3265
Level 5
+2

Je eigen wedstrijden kijk je altijd anders. Ik kijk persoonlijk kritisch naar elke naam, wat ze doen met en zonder de bal. Bij jullie let ik meer op de tegenpartij en zie ik graag fouten.

We hebben met 30 doelpunten na Trabzon en Kasimpasa het meeste gescoord, maar we weten beiden dat Henry (6) en Eren (7) niet tussen die namen horen. Maar die doelpunten en 29 punten vallen niet uit de lucht. We hebben geen duidelijke uitblinkers, maar wel sleutelspelers.

Belhanda: Niemand wil geloven dat hij belangrijk is, maar zijn afwezigheid was weer goed te merken. Als iemand het team laat vloeien is hij het. Tegen Kayseri moest hij het met Selcuk alleen doen op het middenveld en wonnen we met 3 doelpunten. De helft van onze selectie heeft veel wedstrijden gemist, maar hij was er meer dan een Feghouli of Linnes die zeker tot onze beste spelers behoren.

Serdar Aziz: Jij vindt hem matig zei je, maar ik krijg een zwak hart als Maicon of Ahmet het moet overnemen. Je hoort niet veel over hem en dat is voor een verdediger bij ons bijna onmogelijk, want bij de kleinste fout wordt je direct bestempeld als troep. Ook een grote reden dat Ozan zo kon groeien vind ik. Prima, we kregen veel doelpunten tegen maar zoals ik zei ik zet Eren en Henry er ook niet in ondanks 30 doelpunten. Muslera en Fernando hebben gewoon ook een wat minder seizoen.

Ndiaye: Altijd consistent. Geen uitblinker dit jaar, maar speelt geen slechte potjes. Je kan hem weglaten, maar hij is een veilige keuze als je echt iemand zoekt.

Ozan: Spreekt voor zich. Performance is niet foutloos ofzo, maar mensen vinden het leeftijdsfactor gewoon bijzonder. En als ik zie dat je Vida erin zet die nogal wat fatale fouten heeft gemaakt in de wedstrijden die ik keek, dan past Ozan er ook makkelijk tussen.

En je kan Irfan Can misschien weglaten. Goeie speler maar Basak heeft meer te danken aan hun verdediging, zou eerder Clichy erin doen. Dan kan Belhanda erbij. Verder zou ik persoonlijk Serdar en Sadik wisselen. Farnolle kan er voor Malatya in, heeft de beste keepersstatisti eken.

Zie m'n geüpdatete reactie onderaan.+: 17834
-: 0
R: 20221
Level 6
+1

Vattier, bir günde ağlama be


+: 3722
-: 0
R: 3265
Level 5
+2

Omo Sevdav Avziz :cry: :cry: :cry:


+: 8901
-: 0
R: 13309
Level 6

Vattier, je haalt een CM eruit om Belhanda, een AM, in zijn plaats te zetten. Als Belhanda erin komt, moet Guilherme eruit.

De spelers die jij opnoemt spelen niet slecht, maar individueel heb je spelers die beter presteren. Anders kan je net zo goed 11 Basaksehir-spel ers opnoemen.


+: 3722
-: 0
R: 3265
Level 5

Dit soort lijstjes zijn meestal niet zo strikt met posities, het gaat meer om de namen. Maar goed zelfs dan is Belhanda niet een traditionele AM en kan zo op CM. Sosa speelde bij jullie toch ook AM?

Het is allemaal ook iedereens eigen interpretatie. Ik zie het liever goed verdeeld met sleutelspelers van elk team in de top. Ik heb ook 4 Basak, 2 Malatya, 2 GS, 2 Kasimpasa, 1 Trabzon.


+: 8901
-: 0
R: 13309
Level 6

Het gaat er toch om waar Sosa nu speelt? En dat is centraal op het middenveld. En het gaat er ook om wie individueel de beste prestatie heeft geleverd, niet dat het eerlijk verdeeld is. Ik vind dat een beetje een slap excuus om spelers van GS erin te zetten.+: 3722
-: 0
R: 3265
Level 5

Voor zo een lijst hoef je echt niet zo strikt te zijn. Ik kan zo de opstelling veranderen om hem een plaats te geven. Wie het verdient prop je er gewoon in.

En eerder zei je dat je meer verwacht van spelers bij topclubs, maar nu kijk je puur individueel? Als Henry bij Malatya 6x scoorde zou je hem er wel inzetten. Wie belangrijk is voor z'n club die gedeelte 2e staat hoort er gewoon in. Individuele uitblinkers zoals Robinho ook. Het is 1 van de 2, niet beiden.

Kijk ik geef toe er is niemand van ons waar ik ga zeggen hij MOET er in, maar er zijn ook spelers verantwoordelij k voor ons succes. We staan niet zomaar zo hoog, of wou je Terim erin zetten?


+: 8901
-: 0
R: 13309
Level 6

'Zo hoog', 'succes', GS staat 5e, gedeeltelijk of niet maakt mij niks uit, dus waar is het succes? En jullie hebben maar 3 punten meer dan ons, ik zit toch ook niet te springen om spelers van BJK er in te zetten? Zoals ik al zei, Quaresma is de assistkoning op dit moment, zie je zijn naam in mijn opstelling? Henry is betrokken geweest bij 6 doelpunten, maar Trezeguet en Emre Kilinc hebben betere statistieken en zijn de uitblinkers bij hun team. Henry is dat niet, waarom zou ik hem er dan inzetten? Je bekijkt het met een gekleurd brilletje.


+: 3722
-: 0
R: 3265
Level 5

Waarom je nu wel naar clubnaam kijkt en daarnet zegt 'individueel' is voor mij een raadsel. Henry zet ik er ook niet in, al eerder gezegd. Maar als een Malatyaspor gedeelte 2e staat en ze hebben een vleugelspeler met 6 doelpunten zet je hem er zonder na te denken in. Ik zeg niet dat zoiets hoort, maar als ik naar je criteria kijk zou je dat wel doen.

Edit: De enige reden dat je ze er niet in zet is omdat ze voor ons spelen, niet door afgunst, maar je drempel voor een goeie speler ligt gewoon veel hoger dan bij andere teams. Dat hoort niet bij een lijst als deze.


+: 8901
-: 0
R: 13309
Level 6

Misschien is dat een geldige reden voor jou, maar voor mij maakt het niet uit waar iemand speelt als ik zo'n lijstje maak. Het is gewoon wat lastiger om uit te blinken bij clubs als GS en BJK, bij de subtop of middenmoot is dat wat makkelijker en daarom vallen zij op. En daarom neem ik ze op in mijn elf. Als de linksbuiten van de nummer 4 een betere prestatie heeft geleverd dan de linksbuiten van de nummer 2, zet ik die erin. De stand speelt een rol, maar niet zo'n grote rol.

Ik heb het al gezegd, ik zet Quaresma er niet in, ondanks dat hij de assistkoning is. Als ik iemand goed vond spelen en hij de beste was op zijn positie, dan kies ik voor die speler. Dit waren de best presterende spelers in de wedstrijden die ik heb bekeken.+: 378
-: 0
R: 598
Level 4
MSB

Waarom zou je Sadik en Serder willen veranderen, beargumenteer dat even voormij.


+: 3722
-: 0
R: 3265
Level 5
+1

@MSB, kijk ik ga niet zeggen dat ik Malatyaspor volg. Dus ik kan het puur hebben over statistieken. Met Farnolle en Guillherme hebben ze al 2 uitblinkers die ik heb genoteerd.

Alleen als we Serdar met Sadik vergelijken zien we 1 kopduel meer gewonnen per wedstrijd voor Serdar. En ik neem aan dat Sadik veel meer moet verdedigen door de speelstijl van Malatya dus dat zegt heel wat. Daarnaast heeft Serdar 2 goals en een assist en Sadik niks.

Serdar heeft ook een 7% hoger passingspercent age en was 1x de MOTM en Sadik 0x gebasseerd op WhoScored gegevens.

Oké dit hoeft allemaal niks te zeggen maar verder kan ik niks over Sadik zeggen en wel over Serdar. En Serdar verdient een plaats in deze elf. Dus ik geloof gebasseerd hierop niet dat Sadik zooo goed was.


+: 3722
-: 0
R: 3265
Level 5
+2

Ik zat ook een lijstje te maken maar ben halverwege gestopt. Er zijn te veel teams in de top dit jaar en als ik een GS speler erin zet krijg ik rollende ogen.

Feit is dat niemand de gehele top 6 volgt. Dus ipv dat ik namen weglaat ten koste van anderen die het net zo veel verdienen, ga ik het wat anders doen.

IBB: Da Costa, Clichy, Caicara, Kahveci, Visca - Abdullah Avci

GS: Serdar Aziz, Ozan, Ndiaye, Belhanda, Feghouli*

Malatya: Farnolle, Guillherme

Trabzon: Sosa, Rodallega, Onazi, A. Ömür, (Onur, Burak)

Kasimpasa: Trezeguet, Diagne

Antalya: Bülent Korkmaz

Besiktas: Dorukhan, Negredo**

Sivasspor: Robinho

* Sterke optredens, maar dankzij Terim weinig minuten.
** Verkocht maar goede start en zijn vertrek was te merken.

--------------------------------------------------------------------

Dankzij @Bona Fide toch over na gaan denken:

A: Farnolle - Caicara, Da Costa, Serdar Aziz, Clichy - Sosa, Belhanda - Visca, Guillherme, Trezeguet - Diagne

B: Mert - Douglas, Ozan, Epureanu, Novak - Irfan Can, Onazi - Abdülkadir Ömür, Robinho, Yasin - Boutaïb

TD: Bülent Korkmaz / A. Avci


+: 8901
-: 0
R: 13309
Level 6
+1

Hoeveel strafschoppen heeft Ozan veroorzaakt? Als we het toch over fatale fouten gaan hebben.


+: 3722
-: 0
R: 3265
Level 5
+1

Ik zeg ook letterlijk dat hij niet foutloos speelde. M'n punt is juist dat als je Vida goed genoeg vind, Ozan dat zeker ook is. Plus hij heeft z'n leeftijd met zich mee.


+: 1004
-: 10
R: 1785
Level 5

Goud:

Mert Gunok - Douglas, Ozan Kabak, Epureanu, Novak - Sosa, Guilherme - Visca, Robinho, Trezeguet - Diagne

Coach: Abdullah Avci aka Kel Mahmut van Hababam Sinifi


Zilver:

Okan - Pereira, Da Costa, Sadik, Latovlevici - Onazi, Belhanda - Abdulkadir, Yusuf, Feghouli - Rodallega

Coach: Er-ol Bulut (zijn voornaam is een scheldwoord???)+: 3722
-: 0
R: 3265
Level 5

Volgens mij is het de voornaam van 1 van de admins.


+: 1918
-: 0
R: 6417
Level 5

Goud en zilver vind ik wel een goede manier om de beste spelers van de 1e seizoenshelft uit te lichten..

Goud:

Mert - Caicara, Pepe, Epureanu, Novak - Sosa, Irfan Can - Visca, Robinho, Trezeguet - Diagne

Zilver :

Boffin - Douglas, Da Costa, Vida, Clichy - Pavelka, Medel - Abdulkadir, Guilherme, Yasin - Rodallega

Ik heb ook nog een ‘hayal kirikligi’ 11 gekozen uit spelers die als basisspeler de verwachtingen totaal niet hebben waar kunnen maken. Flopteam van 1e seizoenshelft:

Harun - Mariano, Roco, Maicon, Caner - Jailson, Oguzhan - Ayew, Benzia, Arda - Slimani


+: 378
-: 0
R: 598
Level 4
MSB

Malatya's complete elftal goud, derest boeit niet.

Wat een soldaten..

Eis hierbij ook standaard live Malatya topics, trabzon'i kim siker dat jullie hun live's zetten.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen