Mbaye Diagne: "Ik wil nog meer doelpunten scoren"


diagne2
Mbaye Diagne, de sterspeler van Kasımpaşa heeft maandagavond weer twee doelpunten gescoord (en 1 penalty gemist) en dit keer tegen Fenerbahçe. Na de wedstrijd deed de Senegalese aanvaller de onderstaande uitspraken. 
"Ik ben heel gelukkig dat ik op dit moment de topscorer van de Süper Lig ben, maar de competitie is nog gaande. Ik wil nog meer doelpunten scoren. Ik wil dit seizoen de prijs voor de beste speler winnen. Daarom ga ik elke dag nog harder werken. Wij hebben als team heel goed gestreden en gespeeld. Wij hebben kansen gehad om de wedstrijd te winnen, maar dat wij met 1 punt naar huis gaan is niet slecht."
 
Mbaye Diagne heeft dit seizoen in 14 wedstrijden 16 goals en 2 assists gemaakt bij Kasımpaşa.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 17942
-: 0
R: 20443
Level 6
+1

Gel Besiktas’ta gollerine devam et kocum.


+: 4158
-: 0
R: 3590
Level 5
+1

Ik blijf er bij, niet een speler voor een groot team. En het is maar de vraag of hij dit niveau volhoudt. Toen ik hem bij Ajaccio volgde was het een nietsnut. En tegen ons heeft die ook weinig laten zien.

Hij verdwijnt zodra hij een stap buiten Kasimpasa zet. Maximaal een Fernandao.+: 5113
-: 0
R: 7930
Level 5

Fernandao > Slimani, Frey, Derdiyok.

Fernandao scoorde tenminste nog, wat een gemis blijkt hij nu te zijn.


+: 465
-: 0
R: 1631
Level 5

Doelpunten zeggen niks in de SL zelf Aatif was topscorer geweest en kijk nu


+: 504
-: 10
R: 506
Level 3

Aarif past niet bij fener, voorderest een prima spits. Het wat niet dat hij. 1 jaar presteerde. Hij presteerde aantal jaar goed


+: 9067
-: 0
R: 13633
Level 6

La bi doy la.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen