Officieel: Rıza Çalımbay ontslagen bij Konyaspor

kocaman
Konyaspor heeft via de officiële kanalen bekendgemaakt dat ze in goed overleg afscheid hebben genomen van trainer Rıza Çalımbay.
Konyaspor staat na 12 speelweken met 17 punten op de negende plaats in de Turkse competitie. Verwacht wordt dat Aykut Kocaman terug zal keren naar Konyaspor. 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (6) 


+: 842
-: 10
R: 2302
Level 5
+1

aq, iedereen wordt ontslagen behalve senol


+: 17756
-: 0
R: 19990
Level 6

Getirin su adami Besiktas’a. En azindan 100% bir mac kazanirz seneye bu karsimizda olmazsa.


+: 1628
-: 0
R: 3751
Level 5

Laat hem maar een levenslang contract tekenen bij Konyaspor, want ik weet nu al dat sommige achterlijke ‘supporters’ weer zijn naam gaan scanderen.+: 19
-: 0
R: 138
Level 3

Buda nereden çıktı şimdi hoop dat Konya geen Europa speelt volgend jaar dan zijn ze de draad helemaal kwijt. Kocaman gelmez, denk dat ze Tamer Tuna nemen en gaan ze gelijk degraderen. :P

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen