“Ook al geven ze 50 miljoen dollar voor Trezeguet …..”


trezeguet
Hilmi Öksüz, de voorzitter van Kasımpaşa heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Wij hebben een bod uit Qatar ontvangen. Wij hebben het bod afgewezen. Trezeguet is voor ons een belangrijke speler. Wij kunnen Trezeguet niet vervangen. De transferperiode in Qatar is bijna afgelopen en ze wachten op een antwoord. In het nieuwe contract van Trezeguet hebben we geen clausule opgenomen dat hij voor een x bedrag kan vertrekken. Ook al geven ze 50 miljoen dollar voor Trezeguet, op dit moment gaan wij hem niet verkopen. Wij willen de Europa League bereiken en in de top 5 eindigen. Wij hebben geen scoutafdeling. Al onze spelers worden door de technische staff bekeken en goedgekeurd. Ze zijn echt succesvol. Als Turgay Ciner een akkoord geeft, halen wij deze spelers.”
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen