“Ook al geven ze 50 miljoen dollar voor Trezeguet …..”

trezeguet
Hilmi Öksüz, de voorzitter van Kasımpaşa heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Wij hebben een bod uit Qatar ontvangen. Wij hebben het bod afgewezen. Trezeguet is voor ons een belangrijke speler. Wij kunnen Trezeguet niet vervangen. De transferperiode in Qatar is bijna afgelopen en ze wachten op een antwoord. In het nieuwe contract van Trezeguet hebben we geen clausule opgenomen dat hij voor een x bedrag kan vertrekken. Ook al geven ze 50 miljoen dollar voor Trezeguet, op dit moment gaan wij hem niet verkopen. Wij willen de Europa League bereiken en in de top 5 eindigen. Wij hebben geen scoutafdeling. Al onze spelers worden door de technische staff bekeken en goedgekeurd. Ze zijn echt succesvol. Als Turgay Ciner een akkoord geeft, halen wij deze spelers.”
Artikel delen met vrienden:
Reacties (9) 


+: 1494
-: 0
R: 3402
Level 5

Hoe heeft Kasimpasa geen scout afdeling?! Ze komen soms echt met goeie voetballers, zit die Turgay Ciner daar allemaal achter dan?


+: 17202
-: 0
R: 18673
Level 6

Welke club in TR heeft een scoutafdeling dan?


+: 1494
-: 0
R: 3402
Level 5

Bursaspor.+: 13
-: 0
R: 128
Level 3

Nou na dat slechte wk van Trezeguet hoef je ook niet meer op een vetpot te rekenen ben blij dat gs hem niet gekocht heeft , tege sterke tegenstanders geeft deze jongen zich niet thuis


+: 16
-: 0
R: 56
Level 2

Jij bent echt hersenloos man het is toch logisch dat zulke voetballers slechte wk spelen? Kijk maar naar Messi en Salah. Als zulke spelers geen goede medespelers om zich heen hebben, lijkt mij vrij logisch dat ze minder laten zien.


+: 1693
-: 0
R: 1602
Level 5

Perfect recept om een speler te laten floppen. Wil niet haasten met conclusies, maar op het WK was hij echt matig.


+: 1494
-: 0
R: 3402
Level 5

Een WK prestatie staat niet gelijk aan club prestaties, heel veel spelers waren op het WK fenomenaal en konden bij club verband niks.
Kijk bijvoorbeeld naar Ochoa, speelde een prachtig WK. Maar in de La Liga was hij echt matig.


+: 1693
-: 0
R: 1602
Level 5

Vandaar die laatste zin "Ik wil niet haasten met conclusies".

Ik heb niks geconcludeerd, maar op het WK was hij feitelijk slecht.


+: 1494
-: 0
R: 3402
Level 5

@Vattier
Salah en Messi waren ook matig op het WK. Ik denk zelf dat clubs niet echt kijken naar spelers die goed presteren bij hun nationaal elftal.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen