Altinordu 5,75 miljoen euro rijker na transfer Çağlar Söyüncü

caglarsoyuncu
Altinordu pikt een graantje mee van de transfer van Çağlar Söyüncü naar Leicester City.
De oud-werkgever van de centrale verdediger kan op 5,75 miljoen euro rekenen. Het bedrag bestaat uit een doorverkooppercentage.
 
Çağlar Söyüncü (22) verliet Altinordu 3 jaar geleden voor Freiburg. De La Masia van Turkije incasseerden toen een transfersom van 2,5 miljoen euro. Altinordu bedong tevens een doorverkooppercentage van 25 procent.
 
Leicester City heeft Çağlar Söyüncü voor 23 miljoen euro (inclusief bonussen) overgenomen van SC Freiburg.
Artikel delen met vrienden:
Reacties (4) 


+: 665
-: 0
R: 1913
Level 5

Vallah heb respect voor deze club ze doen het gewoon prima voor hun begrip :yip:


+: 8768
-: 0
R: 13012
Level 6

Als Trabzonspor slim is doen ze hetzelfde. Verkoop Yusuf en Abdulkadir voor in totaal 25-30 miljoen met doorverkoopperc entages. Dat is de redding voor Turkse clubs.


+: 429
-: 0
R: 1520
Level 5

Ze maken wel veel winst maar spelen nog steeds in de Ptt lig+: 266
-: 0
R: 782
Level 4

Het is niet mogelijk om alle spelers een doorverkoopperc entage van 25% in hun contract te zetten. Dan gaan straks alle buitenlandse clubs zeggen van in turkije geen spelers meer kopen i.v.m. met hoge transferkosten.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen