"Pak die kans toch in Turkije of Rusland"


aclasie
Jordy Clasie zet zijn loopbaan voort bij AZ. De 28-jarige middenvelder heeft een contract getekend voor twee seizoenen met de optie voor nog een jaar.

Southampton wilde Clasie het liefst verkopen aan een buitenlandse club. Zelf had hij zijn zinnen gezet op AZ, na het eerste contact van circa vijf weken geleden. "Met enige vertraging ben ik er alsnog en daar ben ik heel blij mee. Ook mensen om mij heen zeiden: ‘Pak die kans toch in Turkije of Rusland'. Maar nee, ik wilde per se naar Nederland. Voor mij en mijn gezin is dit de beste keuze. Dit wat zij ook het liefste willen."
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen