“Het heeft geen nut voor Orkun Kökçü dat hij nu nog naar Turkije komt”


orkunkokcu
Ozan Can Kökçü, broer van Orkun Kökcü heeft heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan tegenover Radyospor.
“Ik ben een speler van Giresunspor en ben op dit moment gefocust op mijn club. Ik heb wel een aantal biedingen van clubs uit Turkije ontvangen. Ik ben nu alleen bezig met het succes van Giresunspor. Okrun heeft afgelopen week een akkoord bereikt met Feyenoord. Het heeft geen nut voor Orkun dat hij nu nog naar Turkije komt. Hij heeft zijn contract tot 2023 verlengd bij Feyenoord. Hij is gelukkig in Nederland. Orkun heeft geen akkoord bereikt met Besiktas. Voordat ik met Bursaspor een contract had getekend, hadden Besiktas en Fenerbahçe interesse. Scouts van Fenerbahçe hebben toen mijn wedstrijd bekeken. Wij hadden toen ook contact. Toen ik met Bursaspor had getekend, zei zaakwaarnemer Muzi Özcan dat Fenerbahçe hem 19 keer had gebeld. Ik ben al 2 jaar in Turkije. Mijn Turks is goed en die van mijn broertje ook, want wij praten thuis Turks. De zaken gaan goed met het elftal van Azerbaycan. Voor mijn keuze waren er problemen met de TFF. Daarom heb ik voor Azerbaycan gekozen. Azerbaycan en Turkije zijn broers van elkaar.” 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Vorig jaar zomer was onze laatste kans om hem te halen, die hebben die idioten in ons bestuur mooi verprutst. Als alles volgens plan gaat, zal hij de komende 10 jaar niet naar Turkije komen. Misschien na zijn 30e, net als Hamit.


+: 103
-: 0
R: 165
Level 3

Waarom kiest die gozer voor azerbaycan? hij is toch turks en hoe kan hij voor azerbaycan kiezen?+: 3253
-: 0
R: 5178
Level 5

FIFA geeft spelers de mogelijkheid om te spelen voor landen waar een speler een band mee heeft. De grootvader van de Kokcus is denk ik Azeri.

Denk aan Januzaj die ook voor Turkije, Kosovo en Belgie kon uitkomen.


+: 485
-: 0
R: 1738
Level 5

Waarom zou je voor Azerbaycan uitkomen :facpal:


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Omdat hij niet goed genoeg is voor Turkije en Nederland?

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen