Officieel: Kluivert voor 20 miljoen euro naar AS Roma

akluiv
Justin Kluivert is maandag aangekomen in Rome om zijn transfer naar AS Roma af te ronden. De negentienjarige aanvaller komt over van Ajax.

Kluivert wordt naar verluidt dinsdag medisch gekeurd. Zijn afkoopsom zou ongeveer 17,5 miljoen euro bedragen. Door bonussen kan dat bedrag tot boven de twintig miljoen euro oplopen.
 
Het contract van Kluivert bij Ajax liep nog tot medio 2019. Hij maakte op 15 januari 2017 zijn debuut in de hoofdmacht van Ajax en kwam sindsdien tot 56 officiële wedstrijden, waarvan 44 in de Eredivisie. Hij scoorde in totaal dertien keer en gaf tien assists.
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (5) 


+: 790
-: 0
R: 3177
Level 5
+1

Veelste vroeg moest net als wat zn vader zei nog max 1/2 jaar bij ajax blijven is een agressieve speler die het erg moeilijk gaat krijgen.


+: 7
-: 0
R: 37
Level 1

Met Kluivert komt het wel goed. Enige wat in zijn nadeel zal werken en al heeft gewerkt, is zijn arrogantie. Hij denkt dat hij het al heeft gemaakt en al op Barcelona niveau zit. In Italie zal hij heel snel van die waas worden verholpen.

Minuten zal hij zeker maken. Veel mensen zijn verward denkende dat hij voor de rechtsbuiten is gehaald, maar hij zal op links komen.

Roma heeft dit heel slim gedaan en heeft inprincipe voor de komende 4/5 jaar een goede aanval.


+: 411
-: 0
R: 1467
Level 5

Waar gaat hij spelen? Rechts speelt Under en links heb je El Shaarawy beide zijn beter dan Kluivert die jongen is echt niet gekomen om te banken+: 835
-: 0
R: 1770
Level 5

Had hem nog zeker 1 á 2 jaar willen zien spelen bij Ajax.. hopelijk maakt ie het waar in Italië..


+: 61
-: 100
R: 551
Level 3

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen