Officieel: Bernard Mensah tekent een 3-jarig contract bij Kayserispor


bernardmensah
Bernard Mensah vervolgt zijn carrière bij Kayserispor.
De 24-jarige Ghanese middenvelder heeft een 3-jarig contract bij Kayserispor. Dat meldt de Turkse club via de officiële kanalen. Bernard Mensah kwam dit seizoen op huurbasis over van Atletico Madrid waar hij tot medio 2021 een doorlopend contract had. 

Bernard Mensah heeft dit seizoen in 27 wedstrijden 4 goals en 1 assist gemaakt. De afgelopen weken werd hij ook gelinkt aan Besiktas.

 mensahcontract
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 60
-: 0
R: 285
Level 3

Ofwel slaapt ons bestuur, ofwel zijn we bezig met Kabore. waarschijnlijk heet eerste maar goed. Overigens is Bachirou van Malmö ook een goede optie vind ik.


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Kayserispor had waarschijnlijk de eerste optie, dus zij krijgen voorrang. Dan wordt het lastig, die zullen nu een heel hoog bedrag vragen voor hem.

Ik zou Medel verkopen en die jonge middenvelder van Eskisehirspor halen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen