Bilal Basacikoglu gearriveerd in Turkije!

sondakika
Bilal Basacikoglu en Feyenoord zijn definitief uit elkaar.
De Nederlandse Turk gaat zijn carriëre vervolgen bij Kayserispor. De 23-jarige aanvaller is inmiddels gearriveerd in Turkije en wordt dinsdag gekeurd. Hierna zal hij een contract tekenen bij de club uit Kayseri. Bilal Basacikoglu had tot medio 2020 een doorlopend contract bij Feyenoord en het is nog niet bekend hoeveel Kayserispor heeft betaald voor zijn transfersom.
Artikel delen met vrienden:
Reacties (6) 


+: 1380
-: 0
R: 2952
Level 5

Dit kan een aanwijzing zijn dat Deniz Turuc zal verkocht worden.


+: 411
-: 0
R: 1467
Level 5

Typisch SS clubs mislukkelingen overnemen van eredivisie clubs


+: 17597
-: 0
R: 19579
Level 6
+2

En na 3 jaar staat GS te springen om die speler te kunnen halen.+: 3
-: 0
R: 14
Nieuw

Hayirlisi, ik gun t hem van harte en kayseri is meestal wel een club waar spelers zich goed kunnen ontwikkelen, ben benieuwd


+: 24
-: 0
R: 176
Level 3

Van belangstelling van de topclubs tot de transfer van de subtops :gangnam: bilal


+: 7
-: 0
R: 37
Level 1

Hopen dat hij zijn belofte kan waarmaken. Feyenoord is het er nooit echt uit gekomen en leek het allemaal een beetje op een blinde kip, maar bij Heerenveen was het toch een uitstekende speler/talent.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen