Juventus maakt Champions League-selectie bekend: Geen Emre Can!


amje
Juventus heeft de spelerslijst voor het komende Champions League-seizoen gepubliceerd.

De kampioen van Italië gaat het miljardenbal in zonder Emre Can en Mario Mandzukic. Het is een pijnlijk signaal voor de middenvelder en de aanvaller, die dit seizoen op het tweede plan zijn beland. Ook de geblesseerde Giorgio Chiellini ontbreekt; Merih Demiral maakt wel deel uit van de 22-koppige selectie.

Emre Can:
“Ik ben in schock. Sarri en ik hebben maar 1 minuut gesproken en hij gaf mij geen redenen. Ben echt heel boos! PSG wou mij afgelopen transfermarkt aantrekken, maar ik had het geweigerd. Juventus had een belofte gemaakt aan mij,” aldus Emre Can.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 18424
-: 0
R: 21137
Level 6
+3

Het is echt dat De Ligt zoveel gekost heeft en alle ogen in Europa op hem zijn gericht. Qua prestaties sinds dag 1 bij Juventus verdient Merih het 100x meer om te spelen. Nog een wedstrijd een blunder en De Ligt vliegt eruit, dat is wat ik hoop in ieder geval. Yazik oluyor cocuga.


+: 682
-: 0
R: 2336
Level 5

Ik riep al vanaf het begin dat het beter zou zijn om Demiral te laten spelen tegen Napoli. Hij kent de Italiaanse league en de Ligt niet. De druk wordt nu idd verhoogd door sommige media waardoor het moeilijker zal worden om te aarden.+: 34
-: 0
R: 69
Level 2

Mee eens, maar de media in Italie had De Ligt al afgekraakt na zijn eerste wedstrijd, dus ik denk niet dat het lang zal duren voor de supporters Merih willen zien spelen.


+: 72
-: 0
R: 252
Level 3

Lol, belangrijkste middenvelder bij Juventus vorig seizoen en nu niet opgenomen in de CL...


+: 1932
-: 0
R: 4592
Level 5

Merih is vele malen beter de Mathijs, daar is geen twijfel aan. De ligt heeft het alleen aan de wonderjaar te danken die hij heeft beleefd met Ajax.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen