Diagne alsnog toegevoegd aan selectie voor de wedstrijd tegen Fiorentina


adiorde
Fatih Terim heeft Mbaye Diagne voor de eerste wedstrijd van aanstaande zondag 11 augustus tegen Fiorentina(21:00uur) alsnog aan de selectie toegevoegd.

De aanvaller was aanvankelijk niet opgenomen in de definitieve ploeg, omdat hij zou vertrekken naar een andere club en daardoor niet kon aansluiten in de wedstrijdselectie. Maar volgens laatste berichten is er nog steeds geen akkoord bereikt om de transfer van Diagne.

Selectie van Galatasaray tegen Fiorentina:
Fernando Muslera, Ahmet Çalık, Jean Michaël Seri, Adem Büyük, Selçuk İnan, Younes Belhanda, Ryan Babel, Batuhan Şen, Martin Linnes, Ryan Donk, Yunus Akgün, Ömer Bayram, Jimmy Durmaz, Mariano Ferreira, Christian Luyindama, Atalay Babacan, Okan Kocuk, Marcos Teixeira, Yuto Nagatomo, Sofiane Feghouli, Konstantinos Mitroglou, Mbaye Diagne, Emre Mor.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (14) 


+: 1139
-: 10
R: 2132
Level 5

Yuh be hâla satamadik herifi. Ik hoop dat hij zal scoren, zodat we hem zsm kunnen verkopen.


+: 2797
-: 10
R: 8118
Level 5
+1

Ben je verbaasd?

Je raakt hem alleen kwijt met heel veel verlies.

Deze gast is middelmaat en hij moet denken dat hij in een droom leeft dat hij plotseling van 4 ton salaris wat ie gewend was tot z’n 27e nu opeens bijna 3 mil verdient en dat Gs 13 mil voor hem heeft betaald.

Die raak je dus niet zomaar kwijt want je moet een club hebben die èn die transfersom en dat salaris wil betalen.

Maar dat gaat niemand geven voor deze gast, zoals ik al voorspeld had elinizde patladi.+: 98
-: 0
R: 175
Level 3
+1

Topscorer van vorig seizoen. Onze voetballer. We moeten ons niet gek laten maken. Ik vind een Falcao-Diagne-B abel roulatie op de spits gewoon heel netjes staan.

En ik wil hem ook liever verkopen natuurlijk. Maar sommigen overdrijven echt zwaar. Als je 2 jaar geleden zei dat we een 27-jarige Senegalese topscorer met 30 goals voor 10 miljoen willen dumpen had ik je voor gek verklaard. We moeten hem niet in paniek onder z'n waarde verkopen, hij kan nog nuttig zijn voor ons. Zo slecht is hij niet. Hij past alleen totaal niet bij de club qua speelstijl en persoonlijkheid.

Om de transferbalans goed te maken hebben we opzich nog tot de winter tijd. Maar ik verwacht dat we nog een B-speler verkopen om het alvast veilig te stellen. Ligt eraan allemaal aan hoeveel we voor die nieuwe middenvelder betalen.


+: 1139
-: 10
R: 2132
Level 5

Daar dacht ik ook aan, maar in de winter ga je Diagne nooit voor een fatsoenlijk bedrag kunnen verkopen als hij de hele tijd op de bank zit. En met andere spelers kunnen we dat bedrag nooit ophoesten.


+: 2797
-: 10
R: 8118
Level 5
+2

Ja man , 5 mil per jaar voor Falcao, 3 voor Diagne, 3 voor Babel,4 voor Feghouli, 3 voor Belhanda...

Ben je vergeten dat je onder de loep van FFP zit en je voor dit seizoen een straf hebt gekregen van Uefa en er zelfs kans was op Europese uitsluiting?

Tam gerizekalilik iste..


+: 98
-: 0
R: 175
Level 3
+1

Mr. Ik rond graag naar boven af om mijn uiterst zwakke argument een beetje sterk te kunnen laten lijken.

We hebben een inderdaad een bepaalde limiet voor salarissen, maar ik neem aan dat ons bestuur wel beter weet waar ons plafond ligt dan jij. Ze hebben het centrale duo niet voor niets van 5 naar 2 miljoen getrokken een tijdje geleden.

Blijkbaar hebben we nu wat ruimte. Met Selcuk, Tarik en Eren zijn bijvoorbeeld 3 grootverdieners vertrokken (Selcuk is nu 500k). Verder is er voor Falcao ook een sponsor.

Als Fener Slimani overleeft denk ik dat we de 2,4 miljoen van Diagne ook wel kunnen overleven. We beloven tenminste geen salaris die we niet kunnen betalen zoals jullie.+: 1284
-: 0
R: 1657
Level 5
+1
38

Diagne moeten we spoedig mogelijk verkopen nu we nog 9+ voor hem kunnen krijgen.

Hij is niet eens 5m waard met wat hij heeft laten zien, koning van de penalties.


+: 2797
-: 10
R: 8118
Level 5

Kijk, eindelijk zijn we het ergens over eens.

Als je 9 mil voor m krijgt moet je hem op je rug brengen want hij kan er echt niet veel van behalve schwalbes.

Maar transfersom is niet alleen het probleem, ook zijn salaris. Welke idioot gaat hem hetzelfde geven laat staan meer dan bij Gs.


+: 1908
-: 0
R: 4496
Level 5

Burak Yilmaz is de king in schwalbes, ik weet het al weer! Jij en zielepoten zoals jij wijsten ook Burak destijds er op aan toen die bij Galatasaray speelde. "Emek hirsizi", zo noemde jullie Burak toch? Tot dat hij terug kwam, massaal Burak oraal bevredigd.


+: 1224
-: 10
R: 2902
Level 5

@38:
je krijgt een plusje van me+: 35
-: 0
R: 158
Level 3

echt zonde bu karekterloos man biraz kaffasina baksa
hij heb 30 goals en 5 assists ofzo DAT ZIJN KK GOEIE CIJFERS
enkel persoonlijkhied is 3x waardeloos helaas !!!!

ik zou hem niet onder de 10M verkopen want zonder spits word lastig
enkel GS kan denk ik zonder spits maar MET MOEITE KAMPIOEN WORDEN nr1:


+: 513
-: 0
R: 1032
Level 5

Sukru, Bulent Yildirim en Serkan Cinar kan je ook niet meer in de spits zetten. Misschien kunnen jullie Ali Palabiyik overnemen van fener


+: 35
-: 0
R: 158
Level 3

en jullie mevlat kalkavan
we weten jonge
je ben niet MAN GENOEG om eerlijk te zijn dat we jullie konjte 2-0 gaven hahahahah die uitwerp was 80meter verder ofzo LOL
en hoe zit het met die KK NEPPE PINGEL tegen ons in die telefoon park arena??? hhmmm toen was je wel stil he
was je ongesteld die dag/moment? :rodekaart:


+: 35
-: 0
R: 158
Level 3

ons kadro is PRIMA voor :tr: LIG
enkel CL gaat lastig worden mocht falcao banega/bakayoko niet komen
GS FAMILY blijf rustig ne yapalim tis gewoon lastig hoor
dit soort yildiz spelers komen niet heel snel naar :tr: HELAAS

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen