Jimmy Durmaz gearriveerd in Istanbul


jimmydurmaz
Jimmy Durmaz is gearriveerd in Istanbul.
Galatasaray is volop bezig in de transferperiode. Na de transfers van Ryan Babel, Adem Büyük en Ozornwafor is Jimmy Durmaz de volgende speler die Galatasaray gaat vastleggen. Althans, dat meldt BeIN Sports. De Turkse topclub heeft Jimmy Durmaz naar Istanbul uitgenodigd om medisch te keuren. Verwacht wordt dat Jimmy Durmaz die het afgelopen seizoen in 36 wedstrijden 4 goals heeft gemaakt een contract gaat tekenen bij de Turkse topclub.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (10) 


+: 18286
-: 0
R: 20919
Level 6

Ik snap het doel van de transfers van Adem en Jimmy niet. Is het echt puur omdat ze Turken zijn of zien ze iets in deze 2 30 plussers?

Je hebt zoveel Turkse talenten in Duitsland, Nederland, België en zelfs in de tweede league van TR. Waarom kies je ervoor om zulke basic-voetballe rs die echt 0,0% inbreng te halen?

Die talenten zullen het nooit slechter doen dan deze mannen.


+: 361
-: 0
R: 840
Level 4

Jimmy is een Zweedse-Turk maar wordt als Zweed geteld+: 5141
-: 0
R: 4270
Level 5

Dit klopt niet. Als je al had besloten om voor een ander nationaal elftal te spelen voordat ze met de nieuwe regeling kwamen tel je als Turk.


+: 20
-: 0
R: 68
Level 2

Doe jullie research goed Jimmy is geen Turk maar een Süryani zijn echte naam is dan ook Jimmy Touma ipv Durmaz


+: 5141
-: 0
R: 4270
Level 5

Sorry ik wist niet dat de TFF kijkt naar de etnische achtergrond van voetballers. Wat telt is zijn paspoort, en die is Turks.


+: 5141
-: 0
R: 4270
Level 5
+1

@Albatros

Vrij simpel. We gaan van Mugdat, Sinan en Yunus naar Adem, Jimmy en Yusuf. We hebben directe impact uit de bank nodig, met de laatste 2 heren weet je ondanks hun talent nooit of ze zichzelf laten zien. En Mugdat is gewoon in elk opzicht slechter dan Adem.

Yunus verdient meer tijd natuurlijk, maar door dat clausule in z'n contract verwacht ik dat hij naar Lazio vertrekt voor 3-4 miljoen en hopelijk een doorverkooppercentage.

Verder zijn Jimmy en Yusuf echt niet zo slecht. We kunnen moeilijk Cengiz Ünder op de bank zetten. Ze zijn bovendien transfervrij. Yusuf gaat zelfs rond de 350.000 euro verdienen volgens mij.

We hebben verder onze eigen talenten die hopelijk door kunnen stromen zoals Ozan en Yunus, maar tot die tijd heb je serieuze opties nodig op de bank.+: 18286
-: 0
R: 20919
Level 6

Dat deze spelers beter zijn dan wat je hebt/had, betekent het niet dat ze op niveau GS zijn. Als je dat maar weet.

Dorukhan verdient 500.000 en Güven 300.000, zo bijzonder zijn die salarissen niet. Nogmaals, je kon beter talenten halen.


+: 5141
-: 0
R: 4270
Level 5
+1

Voor hun leeftijd en carrière vind ik dat wel bijzonder. Dorukhan en Güven zijn beiden pas net op een hoog niveau gekomen, voordat deze bedragen zijn afgesproken neem ik aan. Yunus verdient ook bijna niks.

En Jimmy moet ik nog effe zien, hij kan best wat hoger liggen.


+: 2481
-: 10
R: 7609
Level 5

Hayaller Origi, gercekler Jimmy


+: 0
-: 0
R: 2
Nieuw

Was al benieuw wanneer jij zou reageren ***** ;)

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen