Galatasaray klopt opnieuw aan bij Kayserispor en verhoogt bod


adenize
Galatasaray wil het middenveld sterker maken met de 26-jarige Nederlandse Turk Deniz Türüç. Althans, dat meldt Sabah. 

De Turkse middenvelder van Kayserispor staat voor 10 miljoen euro te koop, maar zou groen licht hebben gegeven voor geld een een spelersruil met Galatasaray. De gesprekken tussen beide partijen zijn gaande. Galatasaray zou het bod van 2,5 miljoen euro hebben verhoogd naar 3 miljoen euro. Kayserispor zou gezakt zijn van 10 miljoen naar 3,5 miljoen euro. Er is dus nog een verschil van 500.000 euro. Verwacht wordt dat de transfer van Turuc zo snel mogelijk bekend wordt gemaakt.

Als er een akkoord wordt bereikt, zal de 26-jarige Deniz Türüç die in 116 wedstrijden 25 goals en 20 assists heeft gescoord naar Galatasaray vertrekken.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

'Kayseri is gezakt van 10 miljoen naar 3.5 miljoen'. Er is toch niemand die dit gelooft?


+: 46
-: 0
R: 145
Level 3

Yasin oztekin 2.0

Gala moet gewoon Emre Mor halen, willen beide van elkaar af, international, nog jong, snel en acties.. onder Terim kan hij wel wat betekenen voor ons

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen