Galatasaray begint het seizoen met -5 miljoen euro transferbudget


luyindama
Galatasaray begint het seizoen met de verplichte transfer van Cristian Luyindama.
Hierdoor begint Galatasaray het seizoen met -5 miljoen euro transferbudget. Hierdoor worden ze verplicht om een speler uit de selectie te gaan verkopen. Galatasaray hoopt met de transfer van Mbaye Diagne minimaal 15 miljoen euro op te halen. De Topscorer van de Süper Lig zal binnen in de Afrika Cup spelen en hiermee hoopt Galatasaray dat ze hem voor veel geld kunnen verkopen. 

Galatasaray heeft al een principeakkoord bereikt met Şener Özbayraklı en Ryan Babel. 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 1351
-: 0
R: 1705
Level 5
38

Beste CV van de Turkse competitie, deze ga je over een paar jaar gewoon minimaal voor het dubbele verkopen, zeer goed gehandeld. Nu heb je een jonge centrale duo, alleen de backs vind ik niet echt Galatasaray niveau waardig, op af en toe na. Ben benieuwd voor hoeveel Diagne zal gaan vertrekken, je mag al blij zijn als je deze man voor 8-9 miljoen kwijt kan. Banega is afgerond, hayirli ugurlu olsun. Nu nog een fatsoenlijke spits erbij en we kunnen langzamerhand onze 23ste kampioenschap binnenhalen, want deze vogeltjes gaan geen ruk bereiken dit seizoen, mark my words.


+: 483
-: 0
R: 1173
Level 5

Banega gelirse cok can yakar cok.+: 3258
-: 0
R: 5182
Level 5

En niemand die zich afvraagt waarom Sevilla Banega zou verkopen/verhuren?
Hij is pas 2 seizoenen geleden gekocht voor 7 miljoen euro.


+: 3072
-: 10
R: 8544
Level 5

-5 mil door transfers, kim bilir hakemlere kac para verdiler


+: 1
-: 0
R: 9
Nieuw

çildirin amcik herifler :yegen:


+: 120
-: 0
R: 321
Level 3

ze zouden voor 45 mil een elftal maken dus ik met de rest van het geld dat hebben gekregen

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen