Vedat Muriqi: “Toen ik vroeger Playstation speelde ....”


vedatmuriqi
Vedat Muriqi, de transfertarget van Galatasaray, Fenerbahçe en Besiktas heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Toen ik vroeger Playstation speelde, verkocht ik mezelf telkens aan Turkse clubs, Nu speel ik in de Süper Lig. Dit is geweldig. Ik wacht nu echter dat mijn transfersom reëler wordt. Mijn voorkeur gaat uit naar Galatasaray. Ik hoop dat de tijd beide partijen niet gaat schaden.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 71
-: 0
R: 251
Level 3

Ik verkocht mijzelf ook altijd aan Yeovil Town of Carlisle United.

Hani benim transfer?


+: 688
-: 0
R: 1703
Level 5

Soms komen je dromen uit en soms kom je bedrogen uit.
Maar goed jij bent keeper geworden omdat jij destijds niet kon voetballen dus lekker keepertje mocht spelen en als ze je zat waren mocht je vertrekken naar je psp :facpal: grapje :gewe:+: 71
-: 0
R: 251
Level 3

Jokes on you, ben eigenlijk aanvaller/midde nvelder :P en idd ben teruggestuurd naar mn psp :cry:

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen