Mbaye Diagne sluit mogelijk het seizoen door zware schorsing


diagne
Er is een kans dat trainer Fatih Terim Mbaye Diagne dit seizoen niet meer kan inzetten.
De Senegalese aanvaller riskeert een zware schorsing na zijn gebaar in de Turkse beker wedstrijd tegen Akhisarspor. De Turkse voetbalbond is bezig om de videobeelden te onderzoeken of er sprake is van onsportief gedrag. Mocht dit worden vastgesteld, dan komt Mbaye Diagne dit seizoen niet meer in actie.

Diagne zei na de bekerfinale: “Nu is Başakşehir aan de beurt, wij willen die wedstrijd ook winnen en kampioen worden.” Hierna maakte hij een gebaar alsof hij de keel van Başakşehir ging snijden. Hij kreeg veel kritiek op de sociale media.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 4968
-: 0
R: 9498
Level 5

ALLAH büyük. Weg met deze loser.


+: 5299
-: 0
R: 6441
Level 5
+4

'Zware schorsing' maar wanneer je scheidsrechters bedreigt krijg je niks.+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Emre B. kreeg een eerder een schorsing van 1 wedstrijd voor dit gebaar, dus dan hoort Diagne eigenlijk ook hetzelfde te krijgen.


+: 11396
-: 0
R: 11581
Level 5

AHahah iemand zegt daarna penalty kick :D


+: 11396
-: 0
R: 11581
Level 5

Kreeg deze man geen 6 wedstrijden voor het spugen bij Kasimpasa? Als die dat bij gs deed was het helemaal niks of max 1 wedstrijd. Denkje dat Feto federasyonu nu iets gaat doen?


+: 164
-: 0
R: 646
Level 4

Versinler gaat gs in hoger beroep speelt die iedergeval tegen yasaksehir

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen