Cüneyt Çakir fluit topper tussen Galatasaray - Medipol Basaksehir


acuni
Cüneyt Çakir mag zich wederom opmaken voor een topwedstrijd in de Super Lig.

De succesvolle arbiter zich opmaken voor de wedstrijd tussen Galatasaray – Medipol Basaksehir die zondagavond wordt gespeeld.

Bahattin Duran enTarık Ongun zijn hulpscheidsrechters. Cem Satman vierde official, Hüseyin Göçek en Barış Şimşek zijn de grensrechters
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 4968
-: 0
R: 9498
Level 5

Oke drie punten zijn voor fetosaray. :facpal:


+: 60
-: 100
R: 81
Klein kind

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!+: 164
-: 0
R: 646
Level 4
+1

Collina bile olsa blijven jullie huilen , jullie zitten te wachten tot gs verliest en dan pas gaan jullie zeggen de scheids heeft perfect gefloten en niet omdat het zo daadwerkelijk is nee omdat gs dan punten verspeelt daar is alles opgericht , Drm seytan gibi manyak oliyorlar , Insallah worden we kampioen en draaien jullie helemaal door


+: 3072
-: 10
R: 8544
Level 5

Cakir is de enige juiste keuze

Minst onbetrouwbare Hoca

Die zal niet zo snel in het geduikel van Diagne en co trappen. In de derby die we wonnen thuis tegen Gs waren ze ook elke 5 min om een penalty aan het bedelen maar Cakir trapte er niet in.
Bij hem zouden die penalty’s van gisteren of tegen Rize nooit gegeven worden en hadden wij in de derby in TT geen kaart gehad voor rust en waarschijnlijk voor gestaan.

Ben benieuwd hoe sterk hij in zn schoenen staat


+: 164
-: 0
R: 646
Level 4
+1

Die andere trapte ook niet in het geduikel van Diagn , de Var had aangetoond dat die degelijk werd geraakt zelfs met een second opinion is het voor jou moeilijk voor te stellen dat alles eerlijk verloopt , trieste geval dat je bent


+: 3072
-: 10
R: 8544
Level 5

Op die van Linnes na (was er buiten) waren het geen van allen van allen penalty’s en werden ze ook niet gegeven door de scheids.

Juist het feit dat ze naar VAR worden geroepen voor zulke dubieuze schwalbes bewijst hoe die games zijn gemanipuleerd.

Tegen Rize was de bal niet eens in het spel en lieten 4 gs spelers zich al vallen. Gaf hij belachelijk rood na het kijken naar de VAR en gaat hij in de 93e min bij 2-1 achter naar de VAR voor die schwalbe van Onyekuru.

Tegen Akhisar gaat was het een overtreding op Linnes rand 16 en legt ie m er binnen.

En daarna bij 1-0 achter laat ie doorspelen bij die schwalbe van Diagne maar gaat ie naar VAR en geeft ie m terwijl duidelijk te zien is dat Lopes eerst de bal wegtikt en Diagne zich voor de zoveelste keer laat vallen. Die man is bijna 2 meter en is constant op zoek naar pingels.

En jij komt dit hier verdedigen?

Daarom zijn jullie dus niet serieus te nemen.

Insallah krijgen jullie zo een soort beslissing tegen jullie as zondag wat een karma zou dat zijn

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen