“Mijn gevoel zegt dat Galatasaray 60 punten heeft”


hincaluluc
Hıncal Uluç, sportcommentator van ASpor heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Wij staan op het punt dat er geen woorden meer zijn. Het afgelopen week tegen Beşiktaş ,deze week tegen Rizespor. Na de wedstrijd tegen Rizespor heb ik mij geschaamd als Galatasaray supporter. Als Galatasaray kampioen wordt, dan is dat de eerste beker die niet zou passen in het museum van Galatasaray. De scheidsrechters hebben in de wedstrijden tegen Beşiktaş en Rizespor de wedstrijd gekaapt en aan Galatasaray cadeau gegeven. Ik accepteer beide zeges niet. In Engeland begint het VAR-systeem ook. Ze hebben ook een oplossing gevonden, het mag maar maximaal 90 seconden duren. Rizespor heeft veel geleid van het VAR-systeem. Daardoor kunnen ze dit seizoen niet naar Europa. Na de wedstrijd tussen Galatasaray-Başakşehir zal het gaan uitbarsten. Mijn gevoel zegt dat Galatasaray 60 punten heeft. Ze hebben met de wedstrijden tegen Beşiktaş en Rizespor, Galatasaray 6 punten cadeau gegeven. Ik hoop niet dat Galatasaray kampioen wordt.” 

Stand: 
1. Galatasaray 32 - 66 pnt
2. Basaksehir 32 - 66 pnt
3. Besiktas 32 - 62 pnt

Wat vind jij: Heeft Galatasaray de wedstrijden tegen Beşiktaş en Rizespor terecht gewonnen?
Artikel delen met vrienden:


Reacties (9) 


+: 124
-: 0
R: 527
Level 4

Dan is er iets mis met jou gevoel ouwe gek, als we kampioen worden is het meer dan verdiend , wedstrijd tegen bjk was gewoon verdiend en tegen Rize kun je discussiëren ik vond de pingel terrecht ,maar btw is er bij ons ook minimaal over hele seizoen 10 punten gestolen en hebben de scheidsrechters fbjk aardig in de hand geholpen met veel wedstrijden dus jouw gevoel klopt niet , meer dan terrecht als Gs kampioen wordt


+: 2481
-: 10
R: 7609
Level 5
+7

Kijk, zelfs deze legendarische GS journalist zegt het.. Gelukkig zijn er nog zulke mensen van de oude stempel die eer en trots hebben en zich niet willen associeren met deze schandalige praktijken.

Helal olsun bu adama+: 487
-: 90
R: 980
Level 4
+1
H09

''legendarische ''

:D :D :D :D :D :D


+: 5158
-: 0
R: 4285
Level 5
+3

Besiktas 100% en Rize vind ik ook maar daar valt nog over te praten. En dat alleen door die rode kaart.

Maar als we na elke scheidsrechters fout een wedstrijd niet serieus nemen zijn we nog lang bezig. Ik dacht dat iedereen het er over eens was dat scheidsrechters fouten maken en geen enkele club speciaal behandeld mag worden. Waarom Rize wel? Komt het toevallig een paar namen goed uit?


+: 2481
-: 10
R: 7609
Level 5
+5

Als het alleen Rize was zou niemand iets zeggen.. Rize was het toppunt van een lange reeks.
Het is de laatste weken Rize, Besiktas en Kayseri die tegen 12 man moesten spelen..

En daarvoor ook Antalya en Trabzon. Ik heb het hier niet over 1 dubieuze beslissing per wedstrijd of een verkeerde ingooi waar jullie weken over hebben gehuild. Ik heb het over meerdere drastische beslissingen in deze wedstrijden die de tegenstander gewoon hebben verkracht.. En ik zal al helemaal niet beginnen over voorgaande Jaren.

Dus stop maar met je propaganda, niemand trapt er in.

Neem een voorbeeld aan deze Gs li die tenminste wel eerlijk is en eer heeft.


+: 487
-: 90
R: 980
Level 4
+1
H09

lekker gestolen kampioenschappe n oghhhhhhhhhhhhh hhh+: 4896
-: 0
R: 9310
Level 5
+5

Helal sana Hıncal uluç. Jij bent tenminste realistisch. Waren alle GS fans maar zo. Maç çalmak GS kanına işlemiş. :yip:


+: 27
-: 0
R: 171
Level 3

Bir Galatasaray li bile bunu diyorsa diyecek birşey yok.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen