Deze 7 spelers moeten hun koffers inpakken bij Galatasaray


onyekuru3
Galatasaray gaat in de zomer afscheid nemen van 7 voetballers.
De contracten van deze spelers verlopen en men is niet van plan om ze te verlengen. Gezien Henry Onyekuru voor veel geld wordt verkocht aan een Europese club, is hij een groot gemist voor Galatasaray. Stoke City wil Ndiaye niet weeer verhuren, dus hij valt ook af. De resterende Turkse spelers hebben dit seizoen niet goed genoeg gepresteerd om in aanmerking te komen voor een contractverlenging.
Aflopende contracten:
1. Selcuk Inan
2. Eren Derdiyok
3. Semih Kaya
4. Mugdat Celik
5. Sinan Gümüs
6. Badou Ndiaye
7. Henry Onyekuru
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 485
-: 0
R: 1741
Level 5

+
Mariano
Fernando
Nagatomo

Als we CL gaan spelen hoop ik dat deze spelers ook vertrekken, Emre mag de nummer 10 positie overnemen ik denk dat hij het volgend seizoen gaat vlammen met nummer 10 achter op zijn shirt!

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen