'Babel en Galatasaray bereiken akkoord voor 7 miljoen euro exclusief bonussen'


arayen
Ryan Babel staat op het punt om een nieuwe transfer af te ronden. Volgens Turkse media vertrekt de transfervrije Fulham-aanvaller na dit seizoen naar Galatasaray.

Babel verliet Istanbul, destijds als speler van stadgenoot Besiktas, afgelopen januari nog voor Fulham. Met de Londenaren degradeerde hij uit de Premier League en daardoor is een langer verblijf op Craven Cottage waarschijnlijk niet meer aan de orde. Zeker niet nu de overgang naar Galatasaray aanstaande lijkt.
 
Naar verluidt heeft de Oranje-international al een akkoord bereikt met Galatasaray over een 2-jarige contract en een jaarsalaris van 2,5 miljoen euro. Daarnaast ontvangt Babel tekengeld van 2 miljoen euro. De bedragen zijn exclusief bonussen. 
 
Bij de Turkse topclub is hij de beoogde opvolger van Henry Onyekuru, die terug lijkt te keren naar Everton.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 292
-: 0
R: 872
Level 4
+1

:facpal: dit slaat nergens op... Sorry GSliler heb echt medelijden met jullie. Jullie kampen al met dikke schulden, en dan haal je babel voor 7 miljoen. Hoop dat ze voor hem een goeie sponsor vinden die zijn salaris betaald.


+: 4968
-: 0
R: 9498
Level 5

Laat Babel maar naar een corrupte club als GS gaan. Hij zal daar perfect passen.+: 2417
-: 0
R: 2653
Level 5

waarom gaan we voor de regenboog terwijl Bruma reserve speelt bij Leipzig. Kunnen hem beter huren.


+: 3072
-: 10
R: 8544
Level 5

Hiermee heeft deze man zijn laatste grijntje respect verloren..
Pure geldwolf.. Toch denk ik dat hij in de PL blijft

Besiktas heeft zijn carrier nieuw leven ingeblazen en als dank doet hij dit..

Gs blijven mngolen.. Bij ons wilde hij dit salaris ook maar wij hebben geweigerd..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen