'Galatasaray in gesprek met transfervrije Franck Ribéry'


afrank
Arjen Robben en Franck Ribéry krijgen aan het einde van dit seizoen een afscheidsduel bij Bayern München. Beide aanvallers vertrekken na jaren bij 'Der Rekordmeister'.

"Franck kwam in 2007 bij ons en Arjen in 2009. Ze hebben ons tien geweldige jaren bezorgd", zei Bayern-voorzitter Karl-Heinz Rummenigge zondag.
 
"We hebben vorig jaar heel bewust besloten om als teken van dankbaarheid hun aflopende contracten met een jaar te verlengen. We zullen een afscheidswedstrijd organiseren, want dat verdienen ze allebei."
 
Franck Ribéry kan na dit seizoen terugkeren bij Galatasaray
 
De Turkse topclub heeft volgende week een ontmoeting met de zaakwaarnemer van de Fransman gepland, zo weet Bild te melden. Galatasaray is bereid om de aanvaller een jaarsalaris van 3,5miljoen euro te bieden voor een terugkeer naar Istanbul, waar hij eerder in 2005 een halfjaar speelde. Meer info volgt…
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 31
-: 0
R: 108
Level 3

Aan de ene kant deze gast is toe aan pensioen maar aan de andere kant hebben we het over Ribéry. Ik weet niet wat ik hiervan moet vinden.


+: 3258
-: 0
R: 5182
Level 5

Franck Ribery..
Oo nu weet ik het weer dat is de Fransman die voor 5M euro naar gaasaray ging om vervolgens na 5 maanden gratis weg te gaan naar Marseille.

Marseille heeft echt geld aan hem verdiend door hem te verkopen voor 30M euro aan Bayern. :D+: 1365
-: 10
R: 3005
Level 5

Para yine Fransiz kardeslerinde kalmis

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen