"Als Galatasaray in Aslantepe van Başakşehir wint, worden ze kampioen"


sansul
Şansal Büyüka, sportcommentator van BeIN Sports heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
"Dit is heel goed zichtbaar. Naarmate het eind van het seizoen nadert, hoe psychologisch de spelers van Başakşehir hieronder leiden. Hun handen en voeten beginnen zelfs te trillen. Ik zie geen andere redenen waarom een elftal zo opeens uit elkaar valt. Abdullah Avcı zei de afgelopen dagen heel vaak dat hun broekzak goed was gevuld. En nu? Broekzak is nu leeg. Als Galatasaray in Aslantepe van Başakşehir wint, worden ze kampioen."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 5115
-: 0
R: 6202
Level 5

Bunu bekliyorum aslan DONK!

iasbh.tmgrup.com.tr/.../...


+: 1104
-: 10
R: 2791
Level 5

Besiktasa yenildikten sonra ne fayda?+: 4896
-: 0
R: 9310
Level 5

Als de scheidsrechters niet altijd in het voordeel van GS fluiten, dan stond GS nu niet zo goed voor. Als dit, als dat., :facpal:


+: 3985
-: 0
R: 8500
Level 5

IBB verecegine gore ben de bundan sonra Aslani destekleyecem. Iyi gunlugumden degil, benim kolumu kesseniz turuncu kan akar.


+: 3121
-: 0
R: 2550
Level 5

Sen hala ölmedin mi?


+: 124
-: 0
R: 527
Level 4

Mayis lar Bizim , gs wordt nu super gemotiveerd aangezien de kampioenschap binnen hand bereik is

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen