Galatasaray zonder Onyekuru en Luyindama tegen Kayserispor


fatihterim4
Fatih Terim beschikt in de aanstaande competitiewedstrijd tegen Kayserispor niet over Henry Onyekuru en Luyindama.
Beide heren zijn geschorst en mogen niet meespelen. De schorsing van Marcao is voorbij en mag dus weer meespelen. Sofiane Feghouli en Semih Kaya zijn licht geblesseerd en staan onder behandeling. Tijdens de wedstrijd moeten Younes Belhanda, Martin Linnes en Emre Taşdemir wel goed oppassen, want alle drie heren staan op scherp. Mochten ze een gele kaart krijgen, dan missen ze de wedstrijd tegen Konyaspor.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 1079
-: 10
R: 2024
Level 5

Hopelijk krijgen Belhanda en Linnes geel. Heb geen zin om met die twee Emre's te starten tegen Besiktas.


+: 3216
-: 0
R: 5117
Level 5

Maakt niet uit wie jullie opstellen. Zolang Quaresma niet speelt winnen wij.+: 5158
-: 0
R: 4285
Level 5
+1

Nagatomo is al terug als het goed is.

Akbaba verdient na zo een blessure wat meer geduld. Sommige reacties zijn net zo overdreven als de reacties bij z'n aankomst.


+: 1079
-: 10
R: 2024
Level 5

Dat bedoel ik niet echt Vattier. Akbaba is gewoon echt niet de 10 die bij Galatasaray past. Hij is zelfs niet eens een 10 trouwens. Hij past enkel als rechtsbuiten bij ons, tegen Lokomotiv speelde hij uitstekend op die plek, maar daar hebben we Feghouli al. Maar als vervanger van Belhanda, nee, echt niet.


+: 5158
-: 0
R: 4285
Level 5
+1

Belhanda ook niet. We moeten af van dat gezeik over die nummer. Een 10 is een complete, aanvallende middenvelder. Dat is Sneijder. Belhanda is een spelverdeler en Emre is een ondersteunende spits. Zo zie ik het.

Hij heeft niet het fysiek of snelheid voor de flank, de reden dat hij het goed deed was omdat hij zo samen met Belhanda kon spelen. Zijn aanwezigheid ging niet ten koste van een middenvelder en hij hoefde minder spelverdelende taken uit te voeren. Hoe dichter bij de goal die vent speelt, hoe beter.


+: 3985
-: 0
R: 8500
Level 5

Oke... Gala 5-0 Kayseri

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen