'Galatasaray dicht bij huren Ødegaard van Real Madrid'


aadis
Galatasaray staat op het punt een nieuwe Scandinavische attractie te verwelkomen.
Volgens de doorgaans goed geïnformeerde Turkse sportkrant Sporx huren de Turken de 20-jarige Noor Martin Ødegaard volgend seizoen van Real Madrid.
 
De Turkse media meldde vandaag al dat Galatasaray in de race is om de 20-jarige aanvaller op huurbasis over te nemen van De Koninklijke. Volgens Sporx wil Galatasaray Odegaard huren met een optie tot koop voor 6 miljoen euro.
 
De aanvallende middenvelder verhuisde in januari 2015 van het Noorse Strømsgodset IF naar De Koninklijke. Hij tekende voor zes jaar. Vanaf de zomer van 2018 speelt Odegaard op huurbasis voor Vitesse. Zijn huurcontract loopt medio 2019 af bij de Nederlandse club.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 8
-: 0
R: 85
Level 2

Weet niet of ik dit moet geloven, maar stel dat het zo zou zijn: Prima speler, ik zie hem zo nu en dan voorbijkomen > voor mij zeker welkom.

Hij beschikt over een geweldige trap. Wij hebben wel iemand nodig die wat sneaky passes kan uitdelen.


+: 9
-: 10
R: 80
Level 2

Hij gaat al naar ajax in de zomer+: 2415
-: 0
R: 2653
Level 5

Deze jongen blijft een talentvolle speler. Als Real slim is verlengen ze zijn contract. Jongen met veel potentie.

waarschijnlijk wordt ie verhuurd of verkocht aan Ajax, waar die zeker een vaste waarde kan worden. Dus deze gerucht kunnen wel al op onze buik schrijven.


+: 18401
-: 0
R: 21115
Level 6

Ajax gaat hem halen als vervanger van Ziyech.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen