İlkay Gündoğan: “Ik denk niet dat Başakşehir toevallig koploper is”


ilkaygundogan2
İlkay Gündoğan, de Turkse sterspeler van Manchester City heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan over Galatasaray, Başakşehir en Besiktas.
“Ik denk niet dat Başakşehir toevallig koploper is van de Turkse competitie. Ze spelen waarschijnlijk de beste voetbal in Turkije. Daarna komt Galatasaray. Afgelopen seizoen was Besiktas in Europa. Ik heb Besiktas met plezier gevolgd. Toen speelde Cenk Tosun nog bij Besiktas. Ik probeer zoveel mogelijk de wedstrijden van Turkse clubs te bekijken. Het verschil tussen Galatasaray en Başakşehir is 6 punten. Ik denk dat Başakşehir toch een stap voor staat met punten en hoe ze voetballen in de race om het kampioenschap.”
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen