Terim weet al wie Luyindama en Marcao moet vervangen tegen Fenerbahçe


aktok
Fatih Terim is er al wel uit wie hij tegen Fenerbahce opstelt op de plek van de geschorste verdedigers Marcao en Luyindama. 

,,Ik zeg alleen nog niet wie, want ik wil het de spelers eerst vertellen,'' zei de coach van Galatasaray na het duel tegen Malatyaspor(3-0). Terim maakt normaal gesproken een keuze tussen Marcao en Luyindama, maar gaat nu spelen met Ryan Donk en Semih Kaya.
 
Wat denk jij? Zullen Ryan Donk en Semih Kaya samen wel een goede duo vormen?
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 1171
-: 10
R: 2205
Level 5

Ik snap zelfs niet waarom Semih überhaupt is teruggehaald. Dan hadden we echt beter Koray Günter gehouden, speelde nooit verkeerd bij ons, en op dit moment bij Genoa ook niet, en hij is relatief jong.


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Nu hadden we Serdar dus heel goed kunnen gebruiken met je clowngezicht..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen