Galatasaray ontsnapt aan ‘coup’


gslogo2019
Bij Galatasaray hoeft men geen verplichte verkiezing meer te houden.
De rechter heeft het bestuur van Galatasaray gelijk gegeven en de protestactie van de oppositie bevroren. Abdurrahim Albayrak, de vicevoorzitter van Galatasaray deed vrijdag de onderstaande uitspraken. “Ik had een rechtszaak gestart tegen het besluit tijdens de Algemene Ledenvergadering. De rechter heeft ons gelijk gegeven en de procedure bevroren. Daarom zijn wij ook niet verplicht om de verkiezing in de te gaan. Wij zitten nog op ons plek en we blijven ons werk uitvoeren. Er zijn dus geen problemen.”
 
De oppositie deed onlangs een couppoging om het bestuur van Galatasaray neer te halen, maar dit is dus volledig mislukt. Voorzitter Mustafa Cengiz mag blijven regeren.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (8) 


+: 5271
-: 0
R: 6427
Level 5
+1

Skywalker bu sana girsin.


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Helemaal niemand mag deze clown binnen GS..

Onze Terim heeft zelfs een spuughekel aan m..

Hij was zo blij als een vogeltje toen Cengiz verloor..

Wat Cengiz hier nu doet is de beslissing van GS niet respecteren..

Hij zegt dat ie heeft gewonnen maar dat is ook al een leugen..

De zaak is geaccepteerd daarom hoeft ie geen verkiezingen te houden tot de zaak is afgerond..

Zodra er uitspraak is gedaan en Cengiz afgezet is gaan wij de echte GSliler zijn lidmaatschap van m afpakken en m eruit k-keren.. iedereen gaat zien herkesin kulagina kupe takacagiz+: 5271
-: 0
R: 6427
Level 5
+1

Heel ultrAslan mag hem en Albayrak.


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5
+1

ultraslan is de domste supporters groep ter wereld..

Fluiten altijd hun beste spelers uit..

Hebben er de ballen verstand van en l ullen elkaar maar een beetje na..

Ze willen het liefst dat GS van de arabieren wordt..

anca ozaman rahatlarsiniz siz..


+: 200
-: 0
R: 836
Level 4
+1

Gencler professor tiktok praat. Als hij zegt baskan is slecht dan is het echt zo.


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6
+2

Weer iets waar we het over eens zijn TikTok. UltrAslan, Carsi, GFB, van mij mogen ze al deze supportersgroep en opdoeken. Ik heb niks tegen de normale supporters die er deel van uitmaken omdat ze van hun club houden, maar de 'leiders' van deze groepen profiteren alleen maar en het welzijn van de club kan ze helemaal niks schelen.+: 5271
-: 0
R: 6427
Level 5

Hahaha daarom hebben ze ook Dursun weggejaagt. Die gasten reizen door Turkije heen om wedstrijd van Galatasaray te zien. Heb wat respect voor ze. Zoiets noem ik oordelen.

Skywalker die op tv.net over ultrAslan praat..


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Overal op de wereld is zo een collectief supporters vereniging iets goeds en juich ik het ook zeker toe qua sfeer en beeldvorming in het voetbal..

Maar in Turkije is zoiets levens en levensgevaarlij k.. En onderhand begint het een strondvlek te worden op de merkwaarde van onze clubs..

Wij Turken zijn de domste volk ter wereld en 95% van ons denkt niet voor zichzelf na maar praat gewoon na wat ie van een ander hoort..

Het heeft ons GS enorm veel gekost. 10 tallen spelers die belangrijk waren voor ons hebben ze verpest door ze steeds maar weer structureel uit te fluiten en t leven zuur te maken..

Kijk alleen wat domme ua met Burak Yilmaz had gedaan destijds. Dan zie je hoe dom ze zijn en hoe makkelijk ze te manipuleren zijn door de anti GS media.. En ook zie je hoe gevaarlijk zo een collectief is voor een club in Turkije..

Ik juich het overal ter wereld toe.. maar in ons land moeten ze t afschaffen en de terin laten krijgen !!

En ik zeg wij.. Mijn familie heeft 100den 1000den jaren in anatolie geleefd wij zijn ook Turken..

Mitroglou is ook gewoon Turk eigenlijk. Zn Turkse fam naam is Miroglu ze komen oorspronkelijk bij Ankara in de buurt vandaan. Hij denkt dat ie Griek is en alles maar t is eigenlijk gewoon een Toerkoe hihihi

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen