'Galatasaray-speler Onyekuru mist Malatya en Fenerbahçe door oogblessure'


edef
Galatasaray-thuis tegen Malatyaspor gaat sowieso voorbij aan Galatasaray-speler Henry Onyekuru. 

De buitenspeler raakte in het duel met Malatyaspor(Turkse beker) geblesseerd aan zijn oog. Het is nog niet helemaal duidelijk wat de ernst van de blessure is, maar de pot met Malatyaspor in de competitie gaat hij niet redden. Ook de wedstrijd tegen Fenerbahce van volgende week is twijfelgeval.
 
Vandaag wordt hij verder onderzocht.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Hij is een hele grote gemis tegen fener hoop dat ie dr dan weer bij is..

Hele drijgende explosieve speler die een gevaar is in de 16.. Hij is echt niet slecht.


+: 1171
-: 10
R: 2205
Level 5

Onyekuru is geen speler die in functie van anderen gaat spelen. De ploeg moet in functie van hem spelen, en dat is waar het foutloopt. Hij moet de speler zijn die de steekpasses ontvangt, niet diegene die ze gaat geven. Het hele systeem zit gewoon fout bij ons, Galatasaray speelt te voorspelbaar en saai. Er moet wat veranderen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen