Galatasaray betaalt alle achterstallige salarissen van zijn spelers


mustafacengiz
Galatasaray heeft alle achterstallige salarissen van zijn buitenlandse voetballers betaald.
Althans, dat meldt Fanatik. De Turkse topclub moest voor 31 maart aan de UEFA een brief sturen, met daarin een uitleg dat de spelers geen achterstallig salarissen meer hebben. Als ze dat niet hadden gedaan, riskeerde Galatasaray een uitsluiting van Europees voetbal. Ondanks dat de Turkse spelers nog geld te goed hebben van Galatasaray, hebben ze alsnog een brief getekend dat ze geen geld meer te goed hebben.
 
Het bestuur van Galatasaray heeft 71 miljoen TL overgemaakt en heeft deze maand dus het probleem opgelost. Wel moet Galatasaray 40 miljoen TL overmaken voor 30 april en 60 miljoen TL voor 31 mei 2019.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (21) 


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Vorige maand is ook al alle achterstallige salarissen betaald.. Deze maand ook weer. Volgende maand weer


+: 932
-: 0
R: 1932
Level 5
+1

Een van de weinige clubs die wel uitbetaalt aan spelers.. zoals het hoort.. kunnen andere clubjes nog wat van leren..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen