Galatasaray betaalt alle achterstallige salarissen van zijn spelers


mustafacengiz
Galatasaray heeft alle achterstallige salarissen van zijn buitenlandse voetballers betaald.
Althans, dat meldt Fanatik. De Turkse topclub moest voor 31 maart aan de UEFA een brief sturen, met daarin een uitleg dat de spelers geen achterstallig salarissen meer hebben. Als ze dat niet hadden gedaan, riskeerde Galatasaray een uitsluiting van Europees voetbal. Ondanks dat de Turkse spelers nog geld te goed hebben van Galatasaray, hebben ze alsnog een brief getekend dat ze geen geld meer te goed hebben.
 
Het bestuur van Galatasaray heeft 71 miljoen TL overgemaakt en heeft deze maand dus het probleem opgelost. Wel moet Galatasaray 40 miljoen TL overmaken voor 30 april en 60 miljoen TL voor 31 mei 2019.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (26) 


+: 5158
-: 0
R: 4285
Level 5
+2

Heb net de bron bekeken en er staat dat een groot deel van de Turkse spelers ook is betaald. Ze hebben inderdaad nog geld te goed, maar hier is het verwoord alsof er helemaal geen progressie met ze is gemaakt.

Maar goed, Gaasaaray batiyo len mq


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Vorige maand is ook al alle achterstallige salarissen betaald.. Deze maand ook weer. Volgende maand weer+: 5158
-: 0
R: 4285
Level 5
+2

We hebben trouwens ook het minste aan managers betaald dit seizoen: 10.000 EUR. Vorig seizoen was dat 3.5M EUR. Hopelijk komt er een aparte topic over.

Sommigen beweerden dat door managers onze transferinkomst en flink wat minder waren. Dit is ook Mustafa Cengiz.


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

10.000 euro aan managers betaald maar daartegenover een halve seizoen met een halve spits gespeeld.. Laten we alle kleuren van de vlag zien..


+: 5158
-: 0
R: 4285
Level 5
+2

Dat is terechte kritiek en ik ben het volledig met je eens. Maar als je context erbij haalt tellen de positieve punten veel zwaarder voor mij mee.

En voordat je het vraagt: met context bedoel ik dat hij onervaren is en een verschrikkelijk slechte naam heeft durven op te volgen. Verder zijn er geen alternatieven die ik vertrouw, vooral niet na wat die liseliler hebben uitgespookt.


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Heb net ff gekeken ergens en we hebben iets meer betaald als jij zegt..

Ze hebben bespaard doordat Albayrak overal heen ging en zichzelf aan het opbranden was.. Dat is ook de reden waarom we een halve seizoen met een halve spits hebben gespeeld.. Met een manager in dienst had je Gomis in de zomer al kunnen vervangen zonder problemen..

De CEO van grote clubs doen niet alles zelf. Die schakelen managers in.

'Wie als een koning behandeld wil worden moet zich als een koning gedragen' - Robert Green.

Deze mensen zijn een ramp voor onze merkwaarde.. Ze verkleinen ons !+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

GS is in elke competitie en toernooi die er maar is de meest succesvolle Turkse club..

GS heeft de minste schulden en het meest tegoed tussen de Istanbul buyukleri..

GS heeft dankzij slimme liseliler die in vastgoed hebben geinvesteerd momenteel 100den miljoenen aan vastgoed. En dan tel ik Riva en Florya wat ons schuldenvrij gaat maken niet eens mee..

Liseliler ne yapti ?? Ik snap m niet


+: 9345
-: 0
R: 14259
Level 6
+2

Geloof je echt dat dat het bedrag is wat jullie verschuldigd zijn aan zaakwaarnemers voor de transfers van dit seizoen? Ongeveer 10% van de transferinkomst en gaat naar de zaakwaarnemers. Fenerbahce heeft dit seizoen bijvoorbeeld 26 miljoen betaald aan spelers, het bedrag dat ze aan zaakwaarnemers hebben betaald is 2.6 miljoen, dus dat klopt.

GS heeft 25 miljoen betaald dit seizoen, dus het kan nooit dat 10 duizend euro het totale bedrag is dat naar commissies gaat. Bij ons is het 9 miljoen aan transfers en 375 duizend aan zaakwaarnemers, dus ze hebben waarschijnlijk nog geld tegoed van ons. Maar dat was al bekend. Als Ahmet Bulut bekend maakt wat hij nog moet krijgen van de Turkse top, zal de bom barsten denk ik.

Basaksehir heeft 85 duizend euro betaald, wat dus ook niet geloofwaardig is. Fener heeft alles direct betaald, de rest is nog geld schuldig.


+: 20
-: 0
R: 68
Level 2
+3

weet niet welke drugs jij hebt gebruikt vriend maar een zaakwaarnemer mag ballen zuigen voor 10% van de transfersom ben je aan het spacen ofzo grappenmaker een zaakwaarnemer verdiend met geluk 5% van de transfersom ga je huiswerk beter doen amk moeten we je ook nog serieus nemen


+: 9345
-: 0
R: 14259
Level 6
+5

Jij hoeft mij niet serieus te nemen, want ik neem jou zeker niet serieus.+: 20
-: 0
R: 68
Level 2

En ik zal je nog wat leren een zaakwaarnemer pakt 5% van de jaarsalaris van een speler niet over de tranfserinkomst en dat is heel wat anders als over het jaarsalaris ;)


+: 20
-: 0
R: 68
Level 2

Gelukkig weet ik wie het zegt bro als je je mond open wilt trekken moet je met feiten komen niet met zelfverzonnen verhalen overigens heeft niemand wat aan de informatie dat jij niet geloofd dat het zo is ha inandin ha inanmadin kimsenin sikine degil


+: 9345
-: 0
R: 14259
Level 6
+3

Ik heb nooit wat gezegd over het jaarsalaris. Leer lezen.

Mij kan het ook niks schelen wat jij denkt, daarom ga ik er ook niet op in. Dus doe geen moeite.


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5
+2

Een zaakwaarnemer pakt een deel van de bonservis dit is overal op de wereld zo.. Ajax bijvoorbeeld betaald gemiddeld 6%.


+: 9345
-: 0
R: 14259
Level 6
+2

TikTok, een van de weinige keren dat we het met elkaar eens zijn.
:lol:+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5
+1

We beginnen het wel vaak met elkaar eens te worden de laatste tijd.. Ik doe vast iets goed fout.. :P


+: 9345
-: 0
R: 14259
Level 6
+2

Yola geliyorsun iste.
:lol:


+: 20
-: 0
R: 68
Level 2
+1

@tiktok bij Ajax is tot nu toe bij Nouri 1 keer over de 6% geweest 6.25 ergens in die richting maar haalt nog steeds niet weg dat 10% heel wat anders is als de helft deze man wilt het EN niet geloven plus hij kent de cijfers totaal niet hoe kan je dan in godsnaam een mening vormen als je de feiten niet eens kent ?


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Ik heb t ff aan het internet gevraagd. Dit is "het beste antwoord" volgens startpagina..

Het beste antwoord
In de meeste gevallen krijgt een zaakwaarnemer een percentage van de transfersom. Hoe hoger de transfersom die ze weten te ritselen hoe meer geld ze dus krijgen. Je moet denken aan een percentage van 5 à 10%, wat dus een behoorlijk bedrag kan opleveren.

Er is tegenwoordig veel aversie van clubs tegen zaakwaarnemers omdat het geld dat ze krijgen allemaal uit de voetballerij 'verdwijnt'. Bijvoorbeeld voorzitter Jan Smit van Heracles is fel tegen en de geluiden binnen de voetballerij wijzen er steeds meer op dat de zaakwaarnemer van een uitstervend ras is. Johan Cruijff is er overigens ooit mee begonnen, die was op financieel gebied behoorlijk gehaaid.+: 9345
-: 0
R: 14259
Level 6

@elpatron,

Dit ziet er wat beter uit dan 'welke drugs heb je gebruikt' of 'ben je aan het spacen'. Als je op een normale manier reageert, reageer ik ook terug.

Dat ze in Nederland een percentage van 6% hanteren wil niet zeggen dat dat overal zo is. In Turkije is het meestal 10%, want buiten de zaakwaarnemer van de speler zelf, is er 9 van de 10 keer ook een tussenpersoon die wat kruimels van de taart krijgt. Is ook niet gek want de zaakwaarnemers hebben veel macht in Turkije. Dat is toch ook waar we al jaren over klagen? Dat zaakwaarnemers een te grote rol spelen in het Turkse voetbal? Je hebt het over feiten, kijk bijvoorbeeld naar Fener, ze hebben voor in totaal 26 miljoen euro aan spelers ingekocht dit seizoen. Het is geen toeval dat het bedrag dat ze aan commissies hebben betaald 2.6 miljoen is, precies 10%.


+: 487
-: 90
R: 980
Level 4
+2
H09

Bona fidenin yasi 30'a yakin beyler, dogru konusalim.

Adam yaslanmis aq


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5
+1

AbinizBona


+: 9345
-: 0
R: 14259
Level 6
+1

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nu weet ik hoe Memo zich voelde.


+: 885
-: 0
R: 1880
Level 5
+1

Een van de weinige clubs die wel uitbetaalt aan spelers.. zoals het hoort.. kunnen andere clubjes nog wat van leren..


+: 3985
-: 0
R: 8500
Level 5
+1

Voor Gala is de titel van zeer grote belang. Als ze de titel niet pakken dan gaan ze financieel iets voelen. Gelukkig wordt het wel door Riva per m2 1 miljard euro gecompenseerd.

De top 3 is aan zijn einde. Man U, Arsenal, Liverpool gibi surunecez. Akbil de petrolcu City gibi bize uzatacak.+: 5115
-: 0
R: 6202
Level 5

Met hun 40m aan salaris gaan ze ver schoppen. Over jaartje of twee is hun hele selectie weg. Galatasaray gaat niks voelen want ze zitten in een prima situatie teminste Fener die zit wel in een dip moment nu.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen