Galatasaray-talent krijgt misschien een FIFA Fair-Play award


gsmist
Beknaz Almazbekov (Aanvoerder O-14) is op dit moment de meest bekende jeugdspeler van Galatasaray.
Niet vanwege zijn voetbalkwaliteiten, maar vanwege het opzettelijk missen van strafschop. . Het dertienjarige talent van Galatasaray schoot een penalty ruim naast het doel nadat hij het niet eens was met de beslissing van de scheidsrechter tijdens de competitiewedstrijd tegen Istanbulspor. Op sociale media werd de video duizenden keren gedeeld. Onder meer Gary Lineker kon de actie waarderen en deelde de video, net als het officiële Twitter-account van Galatasaray. "Zo ziet fair play eruit", schrijft the Guardian. Galatasaray won het duel alsnog met 2-0 van Istanbulspor.
 
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 5158
-: 0
R: 4285
Level 5
+1

Gratis publiciteit zeg ik geen nee tegen, maar ik vind de actie persoonlijk wel meevallen. Gebeurd vast wel vaker.


+: 29
-: 0
R: 61
Level 2

Volgens mij zagen we zoiets al eerder afgelopen paar weken. Wel opvallend dat het vaak jongeren zijn die zoiets doen en bijna nooit in de eerste teams.+: 2481
-: 10
R: 7609
Level 5
+1

Idd

Vorig seizoen kreeg onze jeugdcoach Yasin Sulun nog fair play prijs omdat hij de tegenstander vrije doorloop gaf omdat Besiktas een onterechte goal had gemaakt..

Deze jongen maakt eerst een Schwalbe en gaat dan in gesprek met de scheidsrechter, toen had hij al kunnen zeggen dat het niks was.


+: 3
-: 0
R: 17
Level 1
+1

Blijkbaar vertelde hij de scheids dat het geen penalty was maar scheids wou niet terugkomen op het besluit. Dat is iig wat ik heb gehoord.


+: 36
-: 0
R: 106
Level 3

Jezus wat kunnen we overdrijven


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Ik vind juist dat een voetballer dit soort dingen niet hoort te doen..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen