'Galatasaray wil Kevin Mirallas als vervanger van Onyekuru'


amiim
Kevin Mirallas lijkt Henry Onyekuru te vervangen bij Galatasaray. 

De 31-jarige aanvaller speelt momenteel bij Fiorentina op huurbasis, maar keert weer terug naar Everton medio juni. Zijn prestaties bij Fiorentina heeft de belangstelling van Galatasaray gewekt, aldus Milliyet. Maar hij is niet goedkoop.
 
De Belgische international heeft nog een contract lopen tot medio 2020 bij Everton en kost 6 miljoen euro, dat staat in een clausule in zijn contract, meldt Turkse media.
 
De Turkse topclub wil Miralles huren met optie tot koop van Everton. Onyekuru keert medio juni weer terug naar Everton.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 200
-: 0
R: 836
Level 4

dit is waarom ik een buitenlandse limiet wil.


+: 200
-: 0
R: 836
Level 4

Hou ff je bek dicht jongen+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Mirallas is een goede speler die direct van waarde kan zijn maar ik heb liever een jongere speler waar nog groeipotentie in zit.. Als we Onyekuru voor max 10m kunnen overnemen moeten we dat zeker doen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen