'Galatasaray verwacht binnen enkele weken Belhanda-vertrek; opvolger staat al klaar'


acalha
De transfer van Youness Belhanda naar Dubai staat op het punt van afronden. Galatasaray ontvangt iets meer dan zes miljoen euro voor de Marokkaanse middenvelder.

Dat melden diverse Turkse kranten. De middenvelder gaat definitief vertrekken over enkele maanden bij Galatasaray. 
 
Komt alles rond en doorstaat hij de medische keuring, dan tekent hij nog een driejarig contract voor een club uit Dubai. De Turkse kranten melden nu al dat Hakan Calhanoglu zijn vervanger gaat worden bij Galatasaray. De Turkse topclub wil Calhanoglu huren met optie tot koop van AC Milan.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 25
-: 30
R: 84
Level 2

WAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHA GAHGAHGAHGAHGAH GAHGAHGAHWAHAHA HAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHA


+: 165
-: 0
R: 838
Level 4

Belhanda giderse golleri kim atacak??
Diagne kime yer açacak gol atsın diye??
Terimin taktiksel planları altüst oldu işte tüh

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen