Dodelijk duo houdt Galatasaray in de race om het kampioenschap


diagnemitroglou
De komst van Diagne heeft Sofiane Feghouli en Belhanda behoorlijk geraakt.
Ondanks dat Diagne veel wordt bekritiseert omdat hij slecht presteert, zijn, mede dankzij hem, de prestaties van Sofiane Feghouli en Belhanda behoorlijk gestegen. Althans, dat zeggen de statistieken.
 
Sofiane Feghouli heeft in het nieuwjaar 6 goals en 4 assists gemaakt. Younes Belhanda heeft in de afgelopen 9 wedstrijden 4 goals en 3 assists gemaakt. 
 
Voetbalcritici zeggen dat de spelers van de tegenpartij meer bezig zijn om Diagne te stoppen waardoor Feghouli en Belhanda nu meer ruimte krijgen om te voetballen.
 
Diagne zelf heeft in 5 wedstrijden 3 goals en 1 assist gemaakt bij Galatasaray. In totaal heeft de Senegalese aanvaller 23 goals en 3 assists gemaakt in 26 wedstrijden.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (8) 


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Het team voetbalt zo omdat Terim dat wil.. Een voetbal teamt volgt altijd het taktiek van de coach op !

Als Terim wil dat het team voor Diagne gaat werken dat komt die goser zo 5 keer 6 keer per wedstrijd in positie en dan maakt ie er minimaal 2.. Die tijden gaan we ook nog meemaken dan is ie opeens wel goed.. Er is onverklaarbaar veel ongeloof en onvertrouwen in een spits die 32 goals heeft gemaakt in 34 Sl wedstrijden bij Kasimpasa..

We hebben 15 goals gemaakt in 4 wedstrijden waarin ie 90 min heeft gespeeld.. Zijn aandeel hierin is groot.. Voetbal speelt zich niet alleen af bij de speler die met de bal loopt jongens..


+: 200
-: 0
R: 836
Level 4
+2

Pijp terim gelijk man. Is gewoon een miskoop
Accepteer gewoon+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5
+2

Jij mag mij schwanz in je mondje steken als wil..

Nogmaals jij bent "futbol cahili" de grootste op deze site.. Ik voel me te goed en te slim om serieus op jou in te gaan wat voetbal betreft haha..


+: 200
-: 0
R: 836
Level 4

broer ik ben gewoon hard. wees blij als je hem voor 10 mil kan verkopen
gomis die veel beter speelde ging maar voor 5 weg.


+: 3026
-: 10
R: 8489
Level 5
+1

Een van mijn beste vrienden is fanatiek Gs li maar ook een stand-up gast, niet te vergelijken met sommige Fransozen hier.
Hij zei ook al meteen, Diagne is geen niveau Gs en zeker niet zoveel geld en salaris waard.

Maar sommige dombos hier blijven volhouden dat het geen flop is.. Ik kijk nog niet eens of hij scoort, hij is gewoon een middelmatige speler.. Iedereen die iets anders beweert is niet 100..


+: 5271
-: 0
R: 6427
Level 5
+1

Flop btw.. Volgens mij ben jij niet 100 % in je hoofd.+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5
+2

Het zelfde zeiden jullie toen over Burak yilmaz terwijl ie dr 20 per seizoen maakte.. precies hetzelfde. dat ie slecht is en niks kan.. Jullie hielden toen iedereen voor de gek hier. behalve mij..

Nu is opeens kral..

Denk je nou echt dat ik niet door je jaloezie heen kan kijken.. Of dat ik jullie uberhaubt nog serieus neem hier ..

15 goals in 4 wedstrijden waarin Diagne heeft gespeeld.. Wij gaan kampioen worden ! ;-)


+: 3026
-: 10
R: 8489
Level 5

Hahah heb jij mij dat ooit horen zeggen? Nee

Mondje dicht dus.

En wat heeft Burak hiermee te maken. Burak heeft zich allang bewezen, zowel bij de nationale ploeg als bij verschillende topclubs en nu ook weer bij ons..

Diagne mag zijn veters niet eens strikken

Ja man ik ben echt jaloers pffff hahaha

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen