Galatasaray bereidt zich voor op mogelijk afscheid Fernando


fernando
Galatasaray is begonnen aan een zoektocht naar een nieuwe middenvelder.
De Turkse topclub heeft momenteel Fernando onder contract staan. Ze verwachten echter dat de Braziliaan in de nabije toekomst zal vertrekken om elders meer speeltijd te krijgen. 
 
Fernando heeft geen geheim van zijn wens gemaakt om een nieuwe uitdaging te overwegen en Galatasaray zal hem de volgende zomer niet in de weg staan. Bewegingen om een passende vervanger te krijgen zijn al in gang gezet, maar wordt nog strikt geheim gehouden.
 
De 31-jarige Fernando zou in 2020 transfervrij vast te leggen zijn en staat trouwens al 6 wedstrijden aan de kant bij Galatasaray. De wedstrijd tegen Alanyaspor (2 februari 2019) was de laatste wedstrijd van Fernando dit seizoen. Sindsdien staat hij al weken aan de kant vanwege knieklachten.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Ook op t middenveld gaan ze inleveren op kwaliteit deze kneuzen bestuur..

Dit zijn mensen die hun schulden betalen door hun bedrijf te verkleinen en werknemers te ontslaan..

We hebben mensen nodig die hun schulden betalen door in hun bedrijf te investeren zodat het omzet omhoog gaat..

Borc buyuyerek odenir kuculterek degil !!


+: 1171
-: 10
R: 2205
Level 5

Inleveren aan kwaliteit? Welke kwaliteit heeft Fernando dan getoond bij ons? Hij kan misschien ooit goed geweest zijn, maar fysiek is hij gewoon helemaal op. Het is trouwens ook totaal geen middenvelder die bij Terim's spelwijze past. We hebben geen middenvelder nodig die zich even gaat ingraven tussen de verdedigers, maar iemand die de bal in de ploeg kan houden en het middenveld kan doen voetballen. Donk is zo iemand.

Daarbuiten heb je wel gelijk. Verkleinen is puur zelfmoord, Dursun had het ook al geprobeerd in 2015-16, maar is dan toch nog bij bewustzijn gekomen.+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Fernando barst van t kwaliteit en doet t ook gewoon goed.. Het is geen pitbull maar dat is ook helemaal niet nodig.. Hij was sleutelspeler vorig seizoen en dit seizoen doet ie t ook wel aardig ondanks zn blesures etc.. Fernando is juist een goede spelverdeler vanaf achterin en dat heeft ie echt t hele seizoen gedaan toen we kampioen werden dus waar je heb je het nou over haha..

Echt slecht vond ik m echt niet hoor en ik snap niet hoe iemand dat kan vinden..Ik heb alle wedstrijden gezien.


+: 1171
-: 10
R: 2205
Level 5

Je hangt vast in het Tudor tijdperk. Toen deed die het inderdaad niet slecht, maar sinds zijn blessure en Terim die aan het roer is heeft hij zoveel moeite met een directe tegenstander bij te houden. Moet je maar eens op letten. Perfecte voorbeeld is de 1-2 van Fernandes vorig seizoen tegen Alanya. Dat is een perfecte weerspiegeling van Fernando dit seizoen.

Herif kac mac kazandirdi bize? Kan ik me ook niet herinneren, terwijl Donk dat constant doet.


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Je mag vinden wat je wil. Ik weet dat ie t gewoon goed doet en belangrijk is voor ons.. Zodra zn blesure over is gaat ie dr weer staan.. Als we m verkopen zal dat voor minimaal 5 mil zijn aan een grote Eu club.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen