Galatasaray grijpt in na weigeren contractverlenging en gesprekken met Fenerbahçe


asina
Sinan Gümüs is door Galatasaray uit de selectie gezet voor het duel met Antalyaspor(5-0), zo melden diverse Turkse kranten vandaag.

De 24-jarige aanvaller bereikte met de clubleiding geen akkoord over een nieuw contract, waardoor Sinan in gesprek ging met Fenerbahce-sportief directeur Damien Comolli. Dat viel in het verkeerde keelgat bij Fatih Terim waardoor de club heeft besloten de jongeling terug te zetten naar het tweede elftal.
 
Galatasaray was tevreden over de ontwikkeling van Sinan Gümüs en wilde daarom graag verlengen, maar beide partijen zijn geen nieuwe verbintenis overeengekomen.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Heeft het niet in zich om een vaste basisspeler te worden bij ons. Het is een leuke bankzitter maar meer als 1,1m euro netto moet ie niet verwachten.. Als ie zo graag naar fener wil mag ie daar lekker naartoe rotten..

Weer geen CL topic Liverpool gaat Bayern pakken straks..


+: 677
-: 0
R: 2328
Level 5

Eerst Tolga Cigerci, daarna Serdar Aziz en nu Sinan Gumus. Who is next? Martin Linnes?+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Tolga heeft k-k in zn voet anders zou hij van grote waarde zijn geweest voor ons.. Serdar is een rare vogel en verdedigd af en toe als een ezel.. opgeblazen balon zo goed is ie nou ook weer niet. Alleen spelers van wie GS wil dat ze gaan mogen gaan.. Anders laten we ze lekker de tering krijgen in het 2e team.. hebben we bij genoeg spelers gedaan in het verleden. Sommige zelfs met het 3 voudige salaris van Sinan.. Zodra we onze clown baskan omver werpen zal t weer zoals t oude worden !!


+: 1328
-: 0
R: 1696
Level 5
38

Grappig dat ze iedere keer lopen te janken als wij spelers van hun benaderen, maar zodra zij dat iedere keer bij ons flikken wij het moet accepteren.

Gelukkig is het maar een Sinan, die al 50 jaar wordt gezien als een talent en nog steeds geen potten heeft kunnen breken bij Galatasaray.

Wens hem veel succes bij Fenerbahçe, als hij toch voor het geld kiest mag hij daar lekker wegrotten samen met zijn ex collega's Tolga en Serdar.


+: 167
-: 0
R: 845
Level 4

Nou we hoeven hem niet hoor, zaten sevmem bu adamı işi yok Fenerde.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen