Voorzitter Galatasaray: “Inkomsten zijn 1/4 van onze schulden”


gslogo2019
Mustafa Cengiz, de voorzitter van Galatasaray heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“De zee is op. Niets lijkt op wat het is. Mensen lachen wel, maar ondertussen gaan ze kapot van binnen. De schulden die in het verleden zijn opgebouwd hebben nu hun limiet bereikt. De inkomsten zijn nu ¼ van alle schulden. 18 clubs uit de Süper lig hebben nu 15 miljard TL aan schulden. Met deze inkomsten kun je de schulden niet meer aflossen en de tent draaiend houden. Onze overheid heeft ingegrepen. De schulden worden hervormd. Er komen binnenkort nieuwe regels waar iedereen zich aan moeten houden. Wij hebben in de afgelopen 3 jaar 147 miljoen euro schuld opgebouwd.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (22) 


+: 3253
-: 0
R: 5178
Level 5
+2

Kijk ik vind het grappig hoe Mustafa Cengiz met bepaalde woorden een heel ander verhaal wil schetsen zonder te liegen.

Afgelopen 3 jaar heeft Galatasaray 147 miljoen schuld opgebouwd? Dat is bijna 1 miljard TL in 3 jaar. Wat is de totale schuld van Galatasaray? Gewoon durven te zeggen Cengo.

15 miljard TL voor 18 clubs zegt die Cengo. Konyaspor staat in de plus, alanyaspor staat ook in de plus. Van die 15 miljard is minstens 14 miljard van Trabzon, Besiktas, Gala en Fener.

Niemand heeft een pistool tegen je kop gehouden om totaal 65 miljoen TL te betalen voor Diagne. Dan reken ik zijn salaris niet eens mee die hij al die jaren nog gaat krijgen.


+: 3026
-: 10
R: 8489
Level 5

Omo bozom orsomoz vor

onloro bor sotorsok gororsonoz


:tok: Onze Vrattier hier maar net doen of Besiktas de enige is die in financiele problemen zit. Heel het Tr voetbal is op afbetaling gebouwd.

Bij ons zijn de problemen uit het verleden, bij Gs worden ze door elke voorzitter opnieuw verder uitgebouwd met een eigen agenda. Geen CL betekent een grote klap voor Gs met FFP sancties.+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Ja, dan moet je geen 10 miljoen euro betalen voor de spits van Kasimpasa. Mustafa Cengiz is zelf onderdeel van het probleem. Turkse voorzitters smijten met miljoenen maar zeuren achteraf over de financieen van de clubs.


+: 1328
-: 0
R: 1696
Level 5
+3
38

Bona,

We hebben spelers verkocht zoals Ozan Kabak en Garry Rodriguez voor een flink bedrag, alleen met deze twee namen hebben we al 20 miljoen binnen gehaald.

Mustafa Cengiz is een ambtenaar puur sang, die weet donders goed wat hij wel of niet kan.

Ben het daarnaast volledig met je eens dat we geen zulke bedragen moeten gaan smijten, vooral niet aan spelers die '' one season '' wonders zijn zoals Diagne.


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5
+3

Wij hebben de topscorer van de lig gekocht terwijl wij uitgeschakeld waren in de CL.. Wij hebben 10m plus bonussen betaald om ons vast te klampen aan onze wens om kampioen te worden..

Bjk daarintegen had in zijn meest succesvolle seizoen ooit zijn beste spits verkocht terwijl ze nog in de race zaten en door de groep waren gekomen in de CL..

Ze konden bijvoorbeeld Abou bakar overnemen voor 10m maar hadden het geld niet om de optie te lichten..

Dit is pure jaloezie wat deze bjklilar uitspugen alleen jammer genoeg zijn er bepaalde "Gslilar" die dit niet zien en doorhebben..
:facpal:


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

38,

Het gaat er niet om wat je wel of niet mag. Als je 20 miljoen binnenhaalt, mag je inderdaad 10 miljoen betalen voor 1 speler. Maar is het verstandig? Ik heb niet gezegd dat GS dat bedrag niet mocht uitgeven, volgens de reglementen mogen ze dat.+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6
+1

Vattier, in de toekomst zal ik eerst toestemming vragen aan jou om te mogen reageren hier. Goed?

Ik heb meerdere keren aangegeven dat hij tot nu toe, lees goed, tot nu toe een flop is en als wij hem hadden gehaald, had ik hem verrot gescholden zoals ik eerder al aangaf. Wat jullie niet begrijpen is dat niet iedereen die intenties heeft waar jij het over hebt, als ze over een speler van een andere team praten. De wereld draait niet om jullie, ik geef mijn eigen eerlijke mening zoals iedereen op deze site. Mag dat? Ik heb bij zijn komst al gezegd dat GS hem desnoods aan een club uit het Midden-Oosten kan verkopen als het niks wordt. Wat moet ik nog meer doen? Moet ik roepen dat hij de beste spits ter wereld is en dat het bestuur van GS perfect heeft gehandeld? Volgens mij zijn gasten zoals jij dan pas tevreden.

Ik heb overigens nooit gezegd dat die 'andere voordelen' waar je het over hebt, mij niet boeien. Alleen dat je van een spits die 10 miljoen heeft gekost, meer verwacht en dat ook een spits van 3 miljoen voor die 'andere voordelen' zou kunnen zorgen. Lezen blijft moeilijk zo te zien.


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6
+1

Lees maar de voorgaande topics met de titel dat Diagne een flop is. Ik geef aan dat het nog te vroeg is om nu al een definitief oordeel te vellen maar dat hij TOT NU TOE een flop is. Ik gaf bij zijn transfer aan dat je hem voor hetzelfde bedrag aan het Midden-Oosten kunt verkopen. Wat moet ik nog meer aanpassen, ik begrijp niet wat je wilt. Ik heb aangegeven waarom ik hem een flop vindt tot nu toe, ik heb aangegeven waarom ik het een slechte transfer vindt. Nog steeds vraag je 'wat ik nog praat' en zeg je dat ik bepaalde intenties heb en dat ik hoop dat het een flop wordt. En beneden heb je het over 5 euro biljetten die in de reten van de 'vogels' worden gestopt en nu praat je over vijandigheid. Je reageert iedere keer als ik wat zeg over Diagne, wat je goed recht is en ik vind het ook niet erg, maar is het dan raar als ik denk dat je mij daarmee ook bedoelt?


+: 1328
-: 0
R: 1696
Level 5
+1
38

We spelen volgend jaar gewoon weer CL hoogstwaarschij nlijk.

Dat betekend dat er weer geld naar binnen komt, en waarschijnlijk niet uit gaat op misschien 1, of 2 posities op zijn max.

Galatasaray heeft het beste tussen de drie.


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Dit is nou precies de reden waarom wij een grote plan hebben om deze clowngezicht af te zetten deze zomer.. bok bok konusmus yine amk+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5
+1

Een bedrijf met een schuld van 100.000.000 euro die een jaarlijkse inkomsten heeft van 25.000.000 euro kan hier heel makkelijk en zonder in problemen te komen zijn rente van betalen.. 1/4 inkomsten van je schuld hebben zegt vrij weinig eigenlijk en laat in sommige gevallen zelfs zien dat een bedrijf het uitstekent doet..

Deze transferperiode heeft mensen echt pijn gedaan man. We zitten in maart en ze hebben het nog steeds over GS en zn transfers haha

Dursun die voor een prikkie onze hele team vernieuwde ( zoals ik al maanden van te voren aangaf) was de 1e klap in het gezicht.. Want tja dat kon allemaal niet en GS kon nooit Sneijder en de rest wegsturen en er was geen geld voor etc..

En nu weer dachten ze dat wij t niet konden.. Eindstand we sturen onze troep gratis naar fener. We kopen Marcao voor 4m Luyindama voor 8m. Diagne 10m plus bonussen. Mitroglou halen we zonder kosten binnen dankzij onze merkwaarde..

Aglamayin bebeler. Zelfs een fener die de rijkste fam van Turkije achter zich heeft staan heeft niet kunnen doen wat wij wel hebben gedaan.. ! We zien duidelijk het verschil tussen waneer fener zn team vernieuwd en waneer GS dat doet.. GS was kampioen geworden terwijl fener op t punt staat te degraderen..

GS zijn grootheid steekt ver boven de rest van TR uit !!


+: 116
-: 10
R: 465
Level 3

Ja met omkooppraktijke n en Tff wel ja .


+: 3026
-: 10
R: 8489
Level 5
+1

Blijven dromen matje

Jullie lobby is niet meer zo sterk, en jullie financiele situatie al jaren

Vorig seizoen hebben jullie gegokt net als onder Aysal en het is sportief goed uitgepakt maar we weten allemaal wat daarna gebeurde.. Europese schorsing etc. Als jullie geen CL halen dan zijn jullie de sjaak.


+: 3253
-: 0
R: 5178
Level 5

Wie gaan jullie grootverdieners kopen? Welke club gaat in Europa 4miljoen aan Feghouli en 3.8miljoen aan Belhanda geven?

Je moet misschien zelfs contracten ontbinden en dan raak je ook geld kwijt.


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Bjk zit na dit seizoen ook weer diep in de financiele sh!t hoor gap dat kan ik je nu al vertellen.. Burak Yilmaz voetbalt niet gratis Vida en Medel ook niet..

Feghouli pakte ook 4m in de PL. Zijn voorwaarde om naar GS te komen was dat ie t zelfde wou blijven verdienen. Doordat ie nu minder belasting betaald houd ie meer over dat is t verschil..

Een speler van het kaliber Belhanda kost nou eenmaal geld. Hij pakte t zelfde ook in rusland en straks in t midden oosten gaat ie waarschijnlijk zowat 2 keer zoveel verdienen.. Belhanda doet het trouwens uitstekend bij ons maar voor de Sneijder lovertjes onder ons is t gewoon nooit goed wat ie doet..Ze letten totaal niet op zn spel en Belhanda is voordat de wedstrijd begint al meteen de slechtste van t slechtste. Al moet ik zeggen dat nu eindelijk de pijn in hun hart is verzacht en ze beginnen eindelijk te zien wat voor een goede speler Belhanda eigenlijk is..+: 3026
-: 10
R: 8489
Level 5

Jullie kijken duidelijk met jullie khont naar je eigen wedstrijden

Je hebt Diagne nu al een wedstrijd of 7 zien spelen..

Als je dan nog niet ziet dat hij echt een middelmatige speler is ben je gewoon een mongol..

Geen haar beter dan Derdiyok..

Dat je hem haalt slaat al nergens op, maar voor een totale maliyet van bijna 25 mil is gewoon gekkenwerk.

Meer zeg ik er niet over, jullie weten allemaal dat ik gelijk heb want zelfs met Gs bril op kun je dat niet missen

En wees maar niet zo zeker dat ze in de zandbak veel voor hem over hebben.. Die zal net als Derdiyok en Camdal blijven zitten en zijn geld ontvangen want hiervoor was zijn hoogste jaarsalaris 5 ton.

Ja man wij zijn jaloers, man man man wat een domme kneuzen zijn er op deze site.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen