Sneijder is minstens 19 miljoen euro kwijt aan Yolanthe


aseno
Wesley Sneijder is minimaal negentien miljoen euro kwijt na de scheiding met zijn echtgenote Yolanthe Sneijder-Cabau, heeft zakenblad Quote uitgerekend. 

De twee gingen in 2010 een huwelijk in gemeenschap van goederen aan, waardoor ze na het uitspreken van de scheiding de helft van het totale vermogen moeten delen. Volgens de laatste berekeningen was Sneijder goed voor 37 miljoen euro, maar Quote vermoedt dat zijn vermogen sindsdien verder is gegroeid.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Als je zoveel geld hebt ga je toch niet in gemeenschap trouwen.. Dan spoor je toch niet ? Nog een voorbeeld dat je nooit een vrouw moet vertrouwen..

Ze baard je kinderen ze kookt je eten maar een slimme man zal dr altijd als een "el" blijven zien..


+: 11390
-: 0
R: 11567
Level 5

Rijke mannen moeten gewoon eerst een contract tekenen voordat ze gaan trouwen. All je harde werk gaat naar een vrouw die geen reet heeft uitgevoerd.

Maarja, mannen zijn ook onbetrouwbaar in relaties. In dit geval is Sneijder zelf vreemd gegaan.+: 32
-: 0
R: 126
Level 3
+2

Uhm, alsof Yolanthe geen vermogen heeft. Het is niet Sneijder's vermogen delen door 2. Het is Sneijder EN Yolanthe's vermogen 50/50 splitten.

En verder, no way dat hij in gemeenschap is getrouwd. Welke succesvolle voetballer doet dat nou. Welke zaakwaarnemer staat dat ook toe. Alsjeblieft..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen