Galatasaray verwacht 20 miljoen euro van Atletico Madrid voor Marcao


marcao
Het bestuur van Galatasaray maakt leuke dagen mee.
Volgens de Turkse media heeft de Turkse topclub een hoog bod ontvangen van Atletico Madrid voor Marcao. Het zou gaan om een bod tussen de 10 en 15 miljoen euro. Het bod zou door Galatasaray zijn afgewezen, want de club van Fatih Terim wil minimaal 20 miljoen euro voor de Braziliaanse voetballer. De onderhandelingen zijn nog gaande.
 
Marcao werd in de winterstop voor 4 miljoen euro overgenomen van Chaves.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (9) 


+: 1330
-: 0
R: 1699
Level 5
+2
38

Oke en op waar baseert Atletico Madrid dan dat hij 20 miljoen waard is ? Op zijn huidige top prestaties Europees waarin hij een domme fout heeft gemaakt ? Of de overige 10 wedstrijden waarvan er niet eens tegen een fatsoenlijke tegenstander is gevoetbald ? Marcao is nog jong en linksbenig, buiten dat is hij niet beter dan een Sadik Ciftpinar of Isimat Mirin. Waarvan ik de eerst genoemde toch wat beter vind.


+: 485
-: 0
R: 1738
Level 5

Hahahahahaa Sadik? Die gozer is net 1,80 en Isimat is gewoon rotzooi en Marcao is nog maar 22 terwijl Sadik 26 is en Isimat al 27+: 9
-: 10
R: 80
Level 2

a kkr debiel je oraat over lengte maar wie heeft t meeste lucht precentage bal gewonnen? waar praat je over man verstandloze zio nist


+: 157
-: 0
R: 636
Level 4

Hauuahahahahaah a niet beter dan sadik en mirin haal die ogen uit je kont amk


+: 3070
-: 10
R: 8541
Level 5
+1

38 heeft helemaal gelijk maar dan komen er een paar fransozen die hem meteen voor van alles en nog wat uitmaken en zelfs beweren dat hij een Bjk li of Fenerli is terwijl deze jongen er allang is.

In jullie droomwereld hebben jullie van Malcao een of andere topverdediger gemaakt maar ook ik vind hem niet beter dan Sadik of Mirin.

Waar Mirin massaal wordt afgebrand na 1 mindere helft waar hij niet eens echt een fout heeft gemaakt en Sadik omdat hij Turk is niet serieus wordt genomen zijn deze pipo’s blind voor de talloze blunders die deze ex verdediger van de nr laatst van Portugal al heeft gemaakt..


Ja hij is 22, ja hij is links, ja hij is Braziliaan maar tot nu toe is hij een tikkende tijdbom.

Positieve punten zijn zijn goede inspeelpass en opbouwende kwaliteiten maar verdedigend is het nog verre van overtuigend.


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5
+1

Hij heeft talent en alles maar doordat ie nieuw in het team zit heeft ie ons echt ontzettend veel punten gekost dankzij zijn achterlijke fouten.. Hij zal deze foutenop een gegeven moment niet meer maken maar voor nu is t echt een tikkende tijdbom.. 15m gaat ie natuurlijk in de zomer al de deur uit..+: 3070
-: 10
R: 8541
Level 5

Die interesse is gewoon weer de zoveelste verzinsel van de Tr media

Tot nu toe is hij gewoon zeer labiel en heeft misschien nog tijd nodig we zullen zien


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5
+1

Dat soort clubs betalen voor talent en potentie.. Marcao heeft dit beide..

Nog zo iets wat jullie in al die jaren voetbal volgen nog steeds niet hebben geleerd..

Verdedigen is de moeilijkste taak op het veld. Grote Eu clubs laten hun verdedigers 10 jaar naast elkaar spelen.. Dit is omdat des de beter verdedigers elkaar kennen en op elkaar ingespeeld zijn des te beter ze zullen functioneren..

Als GS Luyindama en Marcao de komende 5 jaar naast elkaar laat spelen hebben wij weer een muur staan net als in 2000 toen we Arsenal en Madrid in Eu finales hebben verslagen..


+: 168
-: 0
R: 856
Level 4
+1

Marcao maakt keer op keer blunders, wie gaat er dan nog 20 miljoen uitgeven aan deze flapdrol?

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen