“Galatasaray heeft nog steeds kans om kampioen te worden”


prekazi
Cevad Prekazi, een legendarische voetballer van Galatasaray gelooft nog steeds dat zijn oude club dit seizoen kampioen kan worden.
“In mijn eerste jaar zijn wij geen kampioen geworden bij Galatasaray. Dat vond ik heel erg, maar later zijn wij wel kampioen geworden. Dat zal ik nooit gaan vergeten. Ik bekijk de wedstrijden van Galatasaray. Galatasaray heeft een goed elftal, maar ze hebben moeite om goede resultaten te boeken. Ze spelen heel slecht in hun uitwedstrijden. Dat kan niet met voetbal. Galatasaray heeft nog steeds kans om kampioen te worden. Başakşehir heeft nog moeilijke wedstrijden, maar Galatasaray moet zijn resterende wedstrijden winnen en hopen dat Başakşehir punten gaat laten liggen.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 168
-: 0
R: 856
Level 4

Wist niet dat Prekazi nog leefde :-)


+: 4965
-: 0
R: 9486
Level 5

Op papier heeft Beşiktaş ook nog een kans. :facpal:+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

73/74 punten zou genoeg moeten zijn..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen