Galatasaray wil de rechtsback van Barcelona vastleggen


douglas
Galatasaray is van plan om na dit seizoen Mariano te verkopen.
Althans, dat meldt Sabah. De rechtsbackpositie wil men vullen met Douglas van Sivasspor. De Braziliaanse voetballer van Barcelona speelt op huurbasis bij Sivasspor en is in de zomer transfervrij. Dit seizoen viel Douglas op met zijn goede performance en wist 2 goals en 6 assists te maken. De helft van zijn jaarsalaris (totaal 1,2 miljoen euro) wordt betaald door Barcelona en de andere helft door Sivasspor. Volgend seizoen moeten Martin Linnes en Douglas samen de rechtsbackpositie vullen. 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (9) 


+: 9361
-: 0
R: 14426
Level 6

Ik hoop dat wij ook moeite doen voor hem. Als er geen geld is, moet je zulke spelers niet laten gaan.


+: 5262
-: 0
R: 4360
Level 5
+2

Waarom zoeken we ook alweer een rechtsback? We hebben de 2 beste uit de competitie. Beter gaan we ook niet kunnen vinden. Mensen zoeken slachtoffers op de verkeerde positie.

Wie denkt oprecht dat zo iemand de kwaliteiten van Mariano kan evenaren? Alsof we met hem wel van Benfica hadden gewonnen.+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5
+1

- Je steunt een voorzitter die elke kans dat ie krijgt het heeft over "besparen op salarissen" en besparen in het algemeen..

- Je wilt een back die in de zomer 33 word en tot 2020 een contract heeft niet verkopen maar houden..

- Je wilt niet inleveren op kwaliteit en je wil zo te zien versterking zien zodat GS de volgende keer wel van Benfica wint..

Je bent zeer tegenstrijdig bezig !


+: 5262
-: 0
R: 4360
Level 5
+1

En jij spreekt blijkbaar alleen in absolute termen? Je kan besparen in sommige gevallen en in andere weer niet. Mariano vind ik niet de juiste naam om dit mee te doen.

Juist door z'n leeftijd verwacht ik niet gek veel geld voor hem, en verder betekent dat getal niks zolang hij gewoon presteert.

Versterking is nodig, maar niet op rechtsback. Kwaliteit kan je inleveren, maar in dit geval niet op rechtsback. We hebben een hoop andere spelers. We moeten alleen kwaliteit inleveren als we er voordelig uitkomen.

De positie moet niet verzwakt worden en we moeten er financieel beter voor staan. Zie Serdar Aziz, met zijn salaris betalen we 2 nieuwe CVs en ze zijn sowieso niet slechter.


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Je moet toch echt kiezen tussen kwaliteit inleveren en team versterken..

Dat zijn 2 dingen die gaan niet samen..

Iemand die deze baskan steunt moet ook niet willen dat GS in het vervolg wel in staat is om een Benfica uit te schakelen..

Hij zegt op een duidelijke manier wat hij wil..

Hij wil GS verkleinen en de salaris kosten fors omlaag trekken..

Leg mij aub uit.. Hoe kan je nou op bepaalde posities inleveren op kwaliteit maar tegelijkertijd in het vervolg wel sterk genoeg willen zijn om Benfica uit te schakelen ??

En als je een 33 jarige Mariano met een 1 jarig contract niet weg wil doen.. Wie dan wel ?? Waar wil je dan wel op besparen ?? (Mariano is een gerespecteerde back in de voetbal wereld en kan op zn 33e nog makkelijk enkele miljoenen opleveren op de Arabische markt)

p.s Marcao heeft ons al een hoop punten gekost. Zijn positioneringsf out tegen Erzurum zie je niet eens in de ptt1 terug.. Die fout had Aziz dus echt niet gemaakt.. Luyindama is een beest maar die kost ons ook 8m euro.


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Mariano word in de zomer 33 jaar en heeft tot de zomer van 2020 een contract bij ons.. Wij willen graag nog wat op hem pakken en gaan hem bij interesse dus van de hand doen in de zomer..

Het klopt dat wij deze speler willen aantrekken maar dat is omdat hij ook op rechtshalf kan spelen. Terim wil hem gebruiken als een soort joker.

Dit word niet onze 1e back !

Wij hebben plannen om onze clown baskan af te laten treden in de zomer en te vervangen met iemand die wel weet hoe het moet..

Terim die doet ook mee !!! lol+: 1836
-: 0
R: 4075
Level 5

Waarom praat je alsof je in het bestuur zt? :P


+: 1836
-: 0
R: 4075
Level 5

Waarom praat je alsof je in het bestuur zit? :P


+: 132
-: 0
R: 705
Level 4

Toch geen Şener Özbayraklı??

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen