Galatasaray wil de rechtsback van Barcelona vastleggen


douglas
Galatasaray is van plan om na dit seizoen Mariano te verkopen.
Althans, dat meldt Sabah. De rechtsbackpositie wil men vullen met Douglas van Sivasspor. De Braziliaanse voetballer van Barcelona speelt op huurbasis bij Sivasspor en is in de zomer transfervrij. Dit seizoen viel Douglas op met zijn goede performance en wist 2 goals en 6 assists te maken. De helft van zijn jaarsalaris (totaal 1,2 miljoen euro) wordt betaald door Barcelona en de andere helft door Sivasspor. Volgend seizoen moeten Martin Linnes en Douglas samen de rechtsbackpositie vullen. 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Ik hoop dat wij ook moeite doen voor hem. Als er geen geld is, moet je zulke spelers niet laten gaan.


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Mariano word in de zomer 33 jaar en heeft tot de zomer van 2020 een contract bij ons.. Wij willen graag nog wat op hem pakken en gaan hem bij interesse dus van de hand doen in de zomer..

Het klopt dat wij deze speler willen aantrekken maar dat is omdat hij ook op rechtshalf kan spelen. Terim wil hem gebruiken als een soort joker.

Dit word niet onze 1e back !

Wij hebben plannen om onze clown baskan af te laten treden in de zomer en te vervangen met iemand die wel weet hoe het moet..

Terim die doet ook mee !!! lol+: 1875
-: 0
R: 4151
Level 5

Waarom praat je alsof je in het bestuur zt? :P


+: 1875
-: 0
R: 4151
Level 5

Waarom praat je alsof je in het bestuur zit? :P


+: 168
-: 0
R: 856
Level 4

Toch geen Şener Özbayraklı??

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen