Wesley Sneijder: 'Ik heb het verknald'


asnoos

Wesley Sneijder heeft voor het eerst gereageerd op zijn relatiebreuk met Yolanthe. Op Instagram lijkt hij aan te geven dat hij degene is die de fout in is gegaan.


 

Blijkbaar kon Sneijder zijn emoties vandaag niet bedwingen. Op Instagram schrijft hij: ,,Ik heb het verknald. Meerdere keren. Mijn gezin verdient rust. Ik vraag nogmaals om respect voor onze privacy. We zijn nog niet gescheiden.” Sneijder vraagt om rust. Opvallend is dat hij laat weten dat Yolanthe en hij vooralsnog niet gescheiden zijn. De mogelijkheid om te reageren onder zijn Instagram-bericht heeft Sneijder uitgeschakeld. Yolanthe zette, kort voordat zij en Wesley de aanstaande breuk bekendmaakte, een foto op Instagram waarop ze te zien is met hun zoontje Xess Xava. Daarbij de tekst: ‘liefste altijd jij’. Wat ze daarmee bedoelt is vooralsnog onduidelijk, maar het zou kunnen betekenen dat ze, ondanks alles, hun zoontje op de eerste plek blijft zetten.

Artikel delen met vrienden:


Reacties (8) 


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Ik vertrouw vrouwen ook niet.


+: 2417
-: 0
R: 2653
Level 5
+1

Dan ben jij toch echt het probleem.+: 34
-: 0
R: 69
Level 2

Wesley zegt zelf 'Ik heb het verknald'. Wat heeft jouw opmerking hiermee te maken?


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Een man maakt problemen vanuit wantrouwen.. Kan heel ver gaan.. Wij Turken zijn zoiezo geboren controle freaks xD


+: 1178
-: 10
R: 2210
Level 5
+1

Dit is allemaal de schuld van Galatasaray. Wesley en Yolanthe waren perfect gelukkig in Istanbul, zij had ook enkele filmprojecten in Turkije... natuurlijk weegt een verhuis naar Dubai dan op je relatie.


+: 168
-: 0
R: 856
Level 4

Iemand verrast met dit nieuws?+: 615
-: 0
R: 1206
Level 5

Als ik Yolanthe zou hebben zou ik de meest trouwe hond zijn die er bestaat je zou het maar verknallen als je Yolanthe hebt


+: 3070
-: 10
R: 8541
Level 5

Is dit RTL Boulevard of zo a m k

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen