Fatih Terim: “Wie niet in het kampioenschap gelooft, moet vertrekken”


terimdenkt1
Galatasaray doet nog volop mee met de race om het kampioenschap. Ondanks dat ze 8 punten achter koploper Basaksehir staan, geloofd trainer Fatih Terim dat ze dit seizoen kampioen gaan worden.
“Hier is Galatasaray en zolang Galatasaray bestaat, zal men altijd moeten strijden en nooit opgeven. Galatasaray is eerder in zo’n situatie ook kampioen geworden. Wie niet in het kampioenschap gelooft, moet dat nu zeggen en gelijk vertrekken.”, aldus Fatih Terim tijdens een gesprek met zijn spelers.
 
Galatasaray heeft het afgelopen seizoen in de laatste 10 wedstrijden 8 zeges en 1 gelijkspel behaald en werd toen kampioen. Ook al wint Galatasaray zijn resterende 10 wedstrijden, moeten ze afwachten wat Başakşehir gaat doen.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (11) 


+: 1262
-: 0
R: 1615
Level 5
38

Misschien word het is tijd dat jij dan langzamerhand onze elftal laat voetballen Terim bey.

Gaz'la isler olmiyor artik.


+: 2525
-: 10
R: 7694
Level 5

Hhahahah deze man

Ik denk serieus dat hij thuis voor de spiegel op zichzelf 31 cekmek doet, zo een grote ego heeft hij..

Hij krijgt met dat ego en die bluf ook veel voor elkaar, maar de basis van het voetbal beheerst hij nog steeds niet. Pres pres pres, taktik maktik yok bam bam bam. Turken trappen daar nog in maar je speelt met 11 buitenlanders dus die willen ook wel enige vorm van positiespel en tactiek zien.+: 5118
-: 0
R: 6212
Level 5
+1

Wat is Senol gunes ze tactiek dan ?
Bam bam mantik yok gol yok.


+: 2525
-: 10
R: 7694
Level 5

Senol hoca is tactisch juist sterk en laat altijd verzorgd voetbal spelen maar zijn wisselbeleid en rare vorm van gerechtigheid zijn mankementen.

En zijn interviews zijn helemaal niet om aan te horen


+: 169
-: 0
R: 756
Level 4

Breng een duitse coach met discipline die iets weet van voetbal. Terim kan alleen de scheidrechter analyseren


+: 4013
-: 0
R: 8571
Level 5

Laat Terim maar dit seizoen en misschien volgend seizoen nog een elftal vormen. Daarna neemt een buitenlander hem wel over. Dit was al het geval in 2013 met Mancini maar GS fans hebben hem zowat weggepest. Loop je weer 6 jaar achter.+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

"Wie na alle succes nog steeds twijfelt over mijn capaciteit als trainer moet fenerli worden"

Dit had ie moeten zeggen..

De enige reden waarom ze Terim nu bekritiseren is omdat het zoals ik al jaren zeg schapen zijn.. jaar op jaar worden ze voor de gek gehouden door de media en nog steeds hebben ze het niet door.. En de rest van Turkije lachen jonge om onze gekken..


+: 887
-: 0
R: 1883
Level 5
+1

Groot gelijk Imparator!

:gs:


+: 5118
-: 0
R: 6212
Level 5
+1

Iste bu Terim!


+: 4897
-: 0
R: 9316
Level 5
+1

Dede terim saçmaladı işte.+: 132
-: 0
R: 705
Level 4

Terim maakt dit soort statements al jaren. Wat is de nieuwswaarde van dit artikel???

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen