Mbaye Diagne en Kostas Mitroglou floppen helemaal bij Galatasaray


diagnemitroglou
Galatasaray had in de winterse transferperiode vriend en vijand verast met de aankopen van Mbaye Diagne en Kostas Mitroglou.
Even dachten de Galatasaray supporters dat ze de Europa League beker, Turkse beker en de competitie beker zouden winnen. Na de uitschakeling in de Europa League en het gelijkspel tegen Erzurumspor zijn alle verwachtingen bijgesteld en hoopt men dat ze het seizoen toch met de Turkse beker gaan afsluiten. 
 
Grootste teleurstellingen zijn Mbaye Diagne en Kostas Mitroglou. Beide heren hebben de verwachtingen niet kunnen waarmaken. Tijdens het duel tegen Erzurumspor heeft Mbaye Diagne alleen maar 1 keer op doel kunnen schieten. Kostas Mitroglou gaf wel een assist naar Belhanda die de gelijkmaker erin kon schieten, maar raakte tevens 3 ballen kwijt en kon zijn stempel niet op het duel drukken.  
 
Wat hebben deze heren tot nu toe gedaan bij Galatasaray?
 
Mbaye Diagne
Aantal wedstrijden: 5
Aantal doelpunten: 1
Aantal assists: 0
Aantal speelminuten: 381
 
Kostas Mitroglou
Aantal wedstrijden: 5
Aantal doelpunten: 1
Aantal assists: 1
Aantal speelminuten: 248
Artikel delen met vrienden:


Reacties (46) 


+: 5300
-: 0
R: 8262
Level 5
+1

Fatih Terim motivasyon efekti


+: 1542
-: 0
R: 3356
Level 5
+2

Kostas lijkt me nog een redelijke spits, maar Diagne is echt een zwarte Slimani.+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5
+1

Gomis was al na 2 wedstrijden een flop volgens de Turkse media dus dit verbaasd me niks..

Diagne & Mitroglou zijn momenteel de beste spitsen in Turkije !

Ze zijn op de laatste dag binnen gehaald dus hebben geen kamp periode meegemaakt en dat is t probleem.. Diagne gaat goedkomen en zodra dat het geval is kruipen jullie heeel snel weer in jullie holletje..


+: 2525
-: 10
R: 7694
Level 5

Puhahaha de beste spitsen

Burak en Rodallega zijn zowiezo de beste spitsen maar Diagne heeft een heerlijke 1e seizoenshelft qua goals..

Bij Gs is t 3x niks dus momenteel zeker niet de beste..


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5
+1

Hun 2 zijn qua skills allebij niet eens 1 Mitroglou gek..

Diagne gaat die lach van jullie ondersteboven zetten dus geniet er nog maar even van..


+: 4013
-: 0
R: 8571
Level 5

Qua prestatie is Diagne de beste maar dat heeft hij aan de eerste seizoenshelft te danken. Bij GS is hij een teleurstelling.

Qua kwaliteit zijn Burak, Ba en Mitro de beste.+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Je noemt m een teleurstelling terwijl ie op de laatste dag is gehaald en geen kampperiode heeft meegemaakt..

Vraag anders iemand met verstand wat een kampperiode is en of het normaal is dat een speler na 5 wedstrijden nog niet is gewend aan het team zonder kampperiode..

Aan de manier hoe Diagne op het veld loopt zie ik al genoeg maar jullie jammer genoeg niet.. Diagne gaat van hele grote waarde zijn en iedereens mond snoeren..

Terim heeft ook alle vertrouwen in hem !!


+: 4013
-: 0
R: 8571
Level 5
+5

Er is een wereld van verschil tussen Kasımpaşa en Galatasaray. De eerste speelt anders waardoor Diagne scoort aan de lopende band. Bij Gala gaat dat niet.

Dat kampperiode betekent niet dat hij het scoren verleert is. Try better Ali. Hoe langer hij moet wachten hoe langer sneller zijn motivatie daalt.

Diagne is een speler voor een kleine club. Bij Gala gaat hij het niet redden. Als er een greintje geluk nog over is van Terim dan wordt het een Fernandao. Scoorde niet veel maar wel wanneer nodig.


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

"dat ie moet wennen betekent niet dat ie het scoren is verleerd"

Hahaha en dit zijn de mensen met wie je serieus een gesprek moet hebben hier..

Kasimpasa is een andere club als GS inderdaad..

Maar jullie vertellen het op zo een manier hier dat elke speler die ooit bij een kleinere club heeft gespeeld 100% zeker altijd zal falen bij een grote club.. Je prtaat alsof Kasimpasa 10 keer betere voorzetten geeft en 20 keer betere aanvallen opzet als ons..

Wat natuurlijk voor de dommen is !


+: 4013
-: 0
R: 8571
Level 5
+2

Ik zeg het zo. Clubs spelen opener tegen Kasımpaşa dan tegen Gala. Klopt dit? Dit klopt.

Zelfde geval was met Fernandao of Love. Bursaspor en Alanyaspor zijn echt geen topclubs. Wanneer je een 10 man verdediging tegenkomt zijn ze niet zo productief.+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Dit is een fenerli man en ik praat tegen m alsof ie een GSli is amk. Gooi jezelf weg gek het is 2019 en nog steeds geen 4e ster komt ie nog praten ook haha. Diagne gaat jullie pompen in kadikoy wacht maar.

En die gesloten verdedigingen waren opeens heel erg open voor Belhanda en Feghouli toen hij speelde.. Maar dat zien jullie natuurlijk niet.

Diagne heeft het gewoon goed gedaan dat zegt Fatih Terim ook steeds maar onze domme ezel fans laten zich weer zoals altijd voor de gek houden door de Media en ballen ons weer van achter door de moreel van onze spelers kapot te maken..


+: 2525
-: 10
R: 7694
Level 5

Om nu al te zeggen geflopt gaat te ver, maar dat Diagne niet meer is dan niveau Kasimpasa lijkt me duidelijk


+: 183
-: 0
R: 895
Level 4

Die Diagne gaat een Vagner Love worden, jullie gaan zien.


+: 4013
-: 0
R: 8571
Level 5
+1

Vagner gibi 3,5 mulyona alinsa iyidi.

Tien fcking miljoen + bonussen. De enige reden dat deze transfer Mustafa Django niet nekt is door Terim. Django's enige hoop is ook Terim. Anders vreet UA hem op.


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5
+1

3m euro bonservis en 3,5m euro salaris vind je dus goed voor een 33 jarige speler die t jaar erop gratis is vertrokken..
:facpal:

10m euro plus bonussen is heel normaal als de topscorer van de lig midden in het seizoen wil kopen.. Je snapt t gewoon niet !+: 4013
-: 0
R: 8571
Level 5
+2

Zijn salaris was 3 miljoen. En over zijn salaris zei ik al niks. Ook al is het salaris van Diagns ook niet zo... perfect!...

Zijn kosten zijn voor 2,5 jaar. Dus 3,5 + 1,5 + 3×2. Dit is dus 11 miljoen. Voor een 33 jarige veel te veel maar bijna zelfde bedrag voor Diagne over 2,5 jaar.

Gala heeft in een keer doodleuk 10 miljoen minus bonussen betaald aan Diagne. Met dat geld had Gala andere posities versterkt. Diagne verdient 2,3 miljoen euro per jaar. Dat is dus 1,15 + 2,3×4. Dat is dus 10,35 miljoen euro in 4,5 jaar. Totaal gaat Diagne Gala 20,35 miljoen euro kosten. Met de huidige koers is dat 120 miljoen TL. Dat is 5% van de 2 miljard TL schuld die Gala heeft.

Daarbij scoorde Love wel vaker bij BJK. Alleen ging het in het begin wat stroef waardoor de fans al vertrouwen in hem verloren.

Als laatst, ik noem Love geen goede transfer. Zijn transfersom was redelijk vergeleken met Diagne. Ik bedoel 3,5 miljoen euro van de 22 miljoen euro van Cenk is maar een fractie. Diagne is gekocht met geld van Ozan Kabak. Lekkere investering hoor.


+: 4013
-: 0
R: 8571
Level 5

@IyiGun

Verkeerd of niet, UA heeft een blijvende effect. Helaas zie ik dit bij GFB niet. En cArsi zit 24/7 aan tiner.

Ik geef je een voorbeeld. Toen Terim in 2013 werd ontslagen keerde UA tegen Aysal en Mancini. Ze werden 1 voor 1 weggestuurd binnen jaar en een maand. Zelfde geval was met Özbek en Tudor vorige seizoen. Zorla yollandilar. Bunu kimse yapamadi. UA yapti. Iyi veya kotu, ieder heeft zijn mening erover. Persoonlijk is dit niet slecht. Iyi gitmeyen iş zorla değişmeli.

Dan doel ik vooral op de groepen in Istanbul die naar TT Arena gaan. Die hebben sinds vorige jaar de laatste woord. Iedere UA groep buiten Marmara is hetzelfde fanbase. Gewone alledaagse supporters.


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Fiko is de domste baskan ooit en door steeds maar weer zn beste spelers in de winter te verkopen heeft ie bjk weg gehouden van grote successen. Geld van Tosun is grotendeels naar Negrede en Vagner gegaan.. Door zijn winterse verkopen is het team als een kaartenhuis in elkaar gestort terwijl ze domineerende waren. Wij danken hem zeer. Ze hadden een optie tot koop voor de topscorer maar lichten het niet in hahahahha.. Fikret is de domste baskan ooit maar jullie gebruiken jullie hersens niet.

Hele berekeningen over t geld van GS en salarissen.. Alsof spelers van een Eu club voor 2000 euro per maand spelen amk. Alsof Belhanda in Rusland geen miljoenen pakte en alsof Feghouli in de PL geen 4m pakte. En dan heb je Bona natuurlijk weer die m plusjes geeft. Wat een onzin weer hier. Wij hebben de meest kwaliteitvolle ploeg ! Tja en dat kost centen..


+: 2525
-: 10
R: 7694
Level 5

Wat een onzin wordt hier weer verkondigd

Love had een salaris van 2,2 mil en vergeleken met Diagne een topcarriere inclusief meervoudig international van Brazilë en zelfs Copa Amerika gespeeld als basisspeler.

Dus de vergelijking met die matige Senegalees die niet eens international is en 13 mil heeft gekost en daarnaast voor de komende 4 jaar nog eens verzekerd is van 12 miljoen euro gaat nergens over..+: 5262
-: 0
R: 4360
Level 5
+2

Nee, jullie willen heel graag dat ze floppen en denken dat door 20x te zeggen dat ze geflopt zijn dat ook de realiteit zal worden.

Maar als we even wakker worden zien we dat ze nog nauwelijks gespeeld hebben en nauwelijks nog de bal krijgen. Ook zijn Belhanda en Feghouli opeens extreem productief omdat iedereen met Diagne bezig is. Een spits heeft ook een hoop andere taken.

Ik wil het niet zeggen omdat het heel kinderachtig klinkt, maar dit is gewoon puur jaloezie. We snappen het, jullie hebben Love's en Slimani's gehad. We hebben ondanks FFP veel uit kunnen geven. Get over it.

Ik weiger onze spelers zo te beoordelen voordat ze een heel seizoen gespeeld hebben.


+: 4013
-: 0
R: 8571
Level 5
+1

Dit is geen jaloezie. Slimani çöp. We hoopten dat hij zou aanpassen maar met de week werd hij steeds slechter door motivatie gebrek. Als iets te lang duurt gaat dat echt niet plotseling veranderen.

Artik Terim buyu mu ne yapar bilmiyorum ama birsey yapmali. Love değil, Slimani vakasi olur. Love kon nog wel scoren.


+: 5262
-: 0
R: 4360
Level 5
+1

Jaloezie heeft veel vormen. De gedachtegang hier is:

"Als Slimani troep is moet de eerstvolgende dure spits van GS ook troep zijn, anders voel ik me verdrietig."


+: 4013
-: 0
R: 8571
Level 5
+1

Dat moet niet. Ik zie niet meer dan 1 penalty goal in 5 wedstrijden. Als hij begint te scoren verander ik wel van gedachten. Maar dan moet hij scoren. Moet... scoren...


+: 183
-: 0
R: 895
Level 4

Ik zou zeker jaloers geweest zijn als hij nu ook voor GS begon te scoren, buiten die penalty dan. Maar dat doet hij niet en dan ben ik dus ook niet jaloers. Belhanda doet zelfs meer dan jullie spits. Het kan mij eerder gezegd ook niet schelen, beter voor ons dat hij niet scoort.


+: 2525
-: 10
R: 7694
Level 5

Wat een hoop onzin verkondig jij hier weer Vrattier

Omdat we Love hebben gehad zijn we jaloers? Ja man wij hebben de laatste jaren Ba, Gomez, Cenk en Aboubakar gehad en nu met Burak de beste spits van de competitie ja we hebben echt reden om jaloers te zijn..

Als Diagne voor 3 mil was gehaald zouden we ook zeggen dat hij matig is maar nu is het gewoon regelrechte flop van 13 miljoen en dat zei ik al voor dat hij 1 wedstrijd had gespeeld. Dit omdat ik hem vaak genoeg heb zien spelen en hij voetballend gewoon niet goed genoeg is voor een Turkse topclub. Dit zou je als compliment moeten opvatten voor je club maar jij moet het weer zien als haat of jaloezie..+: 9361
-: 0
R: 14426
Level 6

Vattier, je betaalt geen 10 miljoen voor een spits zodat hij 'de verdedigers bezig houdt'. Dat kan een spits van 3 miljoen ook. Je zegt dat het puur jaloezie is, maar tot nu toe is er niks om jaloers op te zijn.


+: 5262
-: 0
R: 4360
Level 5
+1

De aankoop, het feit dat we 10 miljoen uit kunnen geven onder deze omstandigheden. Dat is al de hele tijd waar iedereen jaloers over doet.

De rest komt overigens ook wel, iedereen weet dat hij kan scoren, maar als we hem nu al gaan beoordelen moet je zulke dingen er ook wel bij pakken.


+: 9361
-: 0
R: 14426
Level 6
+1

Ik vind het feit dat je onder deze omstandigheden 10 miljoen uitgeeft aan een spits als Diagne juist heel stom, ik weet niet hoe anderen daarover denken.

Het is inderdaad nog te vroeg om ze allebei een absolute flop te noemen, maar deze gasten zijn niet gehaald om verdedigers bezig te houden of ruimte te creëren voor hun medespelers. Daar kan je geen genoegen mee nemen.+: 5262
-: 0
R: 4360
Level 5
+1

Bona, wat wil je dan precies? Wat verwacht je van de supporters? Dat we ons na 5 wedstrijden vijandig opstellen tegenover onze eigen spelers? Dat we al om nieuwe spitsen gaan vragen? Ik begrijp deze haastige reacties niet.

Je mag vinden wat je wil, maar als ik dezelfde mening sinds wedstrijd 2 overal herhaald zie worden... Dan denk ik dat mensen slechte intenties hebben.


+: 132
-: 0
R: 705
Level 4

Wat is dit nou voor een nieuws topic, hoezo is Diagne en Mitroglou geflopt. Het zijn de 2 beste spitsen van de Süper Lig :yeah:


+: 887
-: 0
R: 1883
Level 5
+2

Wel grappig om te zien dat deze twee voetballers na slechts enkele wedstrijden bestempeld worden als een 'flop'.. ze hebben het seizoen nog niet eens volgemaakt of zo.. ik ken wel voetballers die al langer spelen bij bepaalde clubjes, die écht bestempeld kunnen worden als een 'flop'.. maar goed, ik verlaag mijzelf niet tot dat niveau..

Conclusie: 'flop' artikel


+: 5262
-: 0
R: 4360
Level 5
+1

Precies. Waarom deze haast? GS-supporters kunnen in paniek raken, dat is nog begrijpelijk. Maar al sinds wedstrijd 2 noemen mensen Diagne een flop. Marcao was zonder te spelen "Malcao".

Ze willen gewoon dat de supporters zich tegen deze spelers keren, of ze willen zichzelf overtuigen dat ze echt slecht zijn zodat ze zich beter voelen over hun eigen troep.


+: 1081
-: 10
R: 2038
Level 5

Kostas liet, ondanks hij amper de bal krijgt, toch zien dat hij wat kan met de bal. Bal bijhouden, afleggen, enzovoort. Er zit zeker wat in.

Diagne lijkt me echt een grote flop. Vorige wedstrijd kwam hij er rond minuut 70 in, het leek na 5 minuten wel alsof hij een hele marathon in de benen had. En voor de mensen die zeggen “hij krijgt amper ballen”. Alsof Eren nou zoveel ballen kreeg. Je ziet gewoon meteen of iemand wat kan met een bal of niet. Kostas wel, deze cakma Balotelli helemaal niet.


+: 2525
-: 10
R: 7694
Level 5

Nokta. Mitroglou heeft zich in het verleden ook al op hoger niveau bewezen, dat kunnen we van Diagne niet zeggen

Ik zei al meteen dat het een kwestie van tijd was voor Terim voor Mitroglou zou kiezen


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Jamie Vardy had zich overal al bewezen voordat ie sleutelfiguur was in het kampioenschap van Leicester. Vardy was op zn 26e niet 750 duizend waard en op zijn 29e 20 miljoen..

Burak Yilmaz had zich ook al overal bewezen voordat hij 8 goals maakte in 8 CL wedstrijden en GS naar de kwartfinale loodste.. Hij was ook niet op zn 24e 1,5m waard en op zijn 27e 18m volgens transfermarkt..

Cante was al wereldberoemd en 100m euro waard voordat ie door Leicester op zn 24e werd overgenomen..

Laat t tenminste ergens op slaan als jullie praten jongens.. Enige wat ik lees is peop peop en nog eens peop..

Nogmaals. Diagne is een hele goede sterke spits en gaat iedereens mond snoeren hier.. Ik zal weer gelijk krijgen !!+: 9361
-: 0
R: 14426
Level 6
+1

Burak had 52 doelpunten in zijn laatste 2 seizoenen bij Trabzon voordat hij naar GS kwam man, wat is dat nou weer voor een vergelijking? En niet bij een middenmoter, maar bij een titelkandidaat.


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Dat is ook wel zo maar het was GS dat Burak echt op de kaart heeft gebracht en waar hij zijn beste tijd heeft gekent..

Burak heeft 2 kampioenschappe n beide bij GS. 3vd4 Turkse super cups en 3vd5 Turkse bekers heeft hij bij GS gepakt. Hij is 2 keer topscorer geworden 1 keer ervan bij GS..

Burak heeft in totaal 10 goals gemaakt in de CL. Alle 10 bij GS !!

GS is zonder twijfel de belangrijkste club in Burak zijn cariere..


+: 2525
-: 10
R: 7694
Level 5

Maar toch is hij Besiktasli :lol:


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5

Burak als persoon intereseert ons geen re3t !

Wij zijn de club die hem in zn beste tijd heeft gebruikt..

Jullie zijn blij met de kruimels lol


+: 581
-: 0
R: 2169
Level 5

wanbeleid.com.t r


+: 28
-: 0
R: 137
Level 3

Ik wil het seizoen eindigen met 50 goals ja Diagne dat gaat zeker lukken net als Negredo die er 35 zou prikken+: 132
-: 0
R: 705
Level 4

Diagne is flop, dat zeggen we al langer. Oud nieuws


+: 4013
-: 0
R: 8571
Level 5

Diagne is (nog) geen flop. Daar is het te vroeg. Maar hij stelt wel teleur.


+: 2525
-: 10
R: 7694
Level 5

Mij stelt hij niet teleur.. Ik had dit al voorspeld


+: 132
-: 0
R: 705
Level 4

Adam pozisyona bile girmiyor 5 maçtır. Ne diyelim?
Hij lijkt zijn motivatie kwijtgeraakt te zijn sinds zijn transfer. Ik hoop voor gs dat hij die 10 miljoen toch waard is, maar hij stelt het geduld van de fanboys erg op de proef. De vraag is of de harde kern dat kan opbrengen. Ik vrees voor het ergste daar ik er geen vertrouwen in heb. Voor mij is het een flop. Mijn mening.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen