"Kampioenschap ligt niet meer in onze handen"


abelhem
Met acht punten achterstand houdt Galatasaray de druk er bovendien behoorlijk op. 

'We komen iedere keer dichterbij het einde, dus het besef dat we niks kunnen laten liggen, wordt ook steeds groter. We zijn heel goed op weg, maar we hebben nog helemaal niks hè. Wij hebben twee punten laten liggen in Erzurum. We moesten winnen. Het zou dit seizoen ook zomaar kunnen dat wij bijna alles winnen en toch geen kampioen worden. Maar dat betekent dat we het dan toch zelf ergens hebben laten liggen. Kort samengevat, het kampioenschap ligt niet meer in onze handen,” aldus Belhanda.
 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 1542
-: 0
R: 3356
Level 5

Die 4 miljoen euro ligt wel in je handen.


+: 5262
-: 0
R: 4360
Level 5
+1

3,35 miljoen euro per jaar. Misschien met bonussen ietsjes meer, maar dan moet hij juist die punten pakken.+: 1542
-: 0
R: 3356
Level 5

Hij krijgt 3,35m euro netto salaris + 0,5 miljoen omdat GS deelnam aan CL. Dat is al 3,85 miljoen zonder de resterende bonussen + wedstrijdpremie s en weet ik nog wat voor rotzooi deze kk Noord-Afrikaan krijgt. Paraya yazik aq, ook al is het van GS. Turkse clubs moeten ophouden met mega salarissen aan te bieden aan niet-kwalitatie ve spelers zoals Benzia, Belhanda, Slimani, Feghouli. Je kon daarvoor beter in scouts/jeugd investeren.


+: 222
-: 0
R: 1044
Level 5
+1

3,5 miljoen euro is een normaal bedrag voor een speler als Belhanda..

Helemaal als je m op zo een leeftijd in Turkije wil laten voetballen..

En dan zegt ie dr nog ff doodleuk bij dat Belhanda geen kwaliteit heeft..

Jullie sporen voor geen meter jongens !


+: 5262
-: 0
R: 4360
Level 5
+1

@Polygöt,

Die 0,5 miljoen gaat naar Kiev en hoort bij z'n transfersom. Dat is niet zijn salaris. Of beter gezegd ging naar Kiev, want al die bonussen voor Kiev stoppen bij een totaal van 2 miljoen.

Hij krijgt alleen, zoals ik al zei, 5 duizend per punt. Probeer ze niet zo wanhopig met jullie Slimani te vergelijken. Dat is jullie rotzooi.

Wij hebben onlangs ook net de duurste Turkse verdediger geproduceerd en hij kwam dit weekend bij de beste 11 van de Bundesliga. Jullie recyclen troep van jullie concurrenten. Dankzij jullie betalen we met het salaris van Serdar onze 2 vaste CVs. Een product van scouting trouwens, wat we al een tijdje doen ook. Daardoor gaan de salarissen ook sterk omlaag.

Probeer ons niet met jullie failliete club omlaag te trekken. We zitten in een uitstekende periode.


+: 132
-: 0
R: 705
Level 4

Gs fanboys leven in een andere realiteit

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen